Tgrt Haber

Muharrem İnce'den altılı masa için çarpıcı sözler: Altın gününden vazgeçin

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Ekim 2022 18:50 - Güncelleme : 01 Ekim 2022 19:28
Muharrem İnce'den altılı masa için çarpıcı sözler: Altın gününden vazgeçin
Altılı masa,Muhalefet,Muharrem İnce,Memleket Partisi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, muhalefet partilerinin altı masasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Altılı masada partileri hem eleştirip hem de çağrıda bulunan İnce, "6’lı masa altın gününden vazgeçin. Gelin bütün siyasi partiler bir araya gelelim bu 60 milyon seçmeni masaya yatıralım" dedi.

2023'ün Haziran ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine aylar kalmasına rağmen muhalefetin altılı masasında aday krizi yaşanıyor. Halen ortak adaylarını açıklamayan altılı masa yarın bir kez daha toplanacak. 

Bugün İstanbul Kadıköy'de partisinin üyeleriyle bir araya gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, muhalefetin altılı masasını hem eleştirdi hem de çağrıda bulundu.

"ALTIN GÜNÜNDEN VAZGEÇİN"

"Ey muhalefet partileri altın gününden vazgeçin" sözleriyle altılı masayı eleştiren İnce, "Gelin bütün siyasi partiler bir araya gelelim bu 60 milyon seçmeni masaya yatıralım. Mahalle mahalle Türkiye’yi paylaşalım. Sandık sandık paylaşalım. Seçmeni tanıyalım" ifadeleriyle çağrıda bulundu.

"CHP 50 BİN SANDIĞA GÖZLEMCİ KOYAMADI"

CHP’nin sandıklara sahip çıkamadığını söyleyen Muharrem İnce, "6’lı masa bunu geçmişte yapamadınız. En büyüğü olan CHP 50 bin sandığa gözlemci koyamadınız. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan açıkladı. Benim aday olduğum seçimde sandıklara sahip çıkamadınız, sonra da trollerinize o gece neredeydin diye 4 senedir saldırttınız" ifadelerini kullandı.

"BÜTÜN MUHALAFET PARTİLERİYLE ÇALIŞMAYA HAZIRIZ"

Muhalefet partileri ile ortak çalışmaya hazır olduklarını belirten Muharrem İnce, "Cumhurbaşkanı adaylarına açık teklifte bulunuyorum. Sizinle televizyonda Ege Adalarını, F35’i, S400’leri, tarımı tartışmak istiyorum hodri meydan. Çıkalım açık oturuma millet bizi bir görsün" diye konuştu.

ALMANYA PARLEMENTO BAŞKAN YARDIMCISINA TEPKİ

Almanya Parlamento Başkan Yardımcısı’na da tepki gösteren İnce, "Almanya Parlamento Başkan Yardımcısı’na da haddini bildireceğiz. Otur oturduğun yerde terbiyeli ol, bu ülkenin Cumhurbaşkanı’na hakaret edemezsin diyeceğiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...