Tgrt Haber

İYİ Parti lideri Akşener'den siyasilere çağrı: Gerilimlere gerek yok

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
13 Mart 2024 16:03 - Güncelleme : 13 Mart 2024 16:10
İYİ Parti lideri Akşener'den siyasilere çağrı: Gerilimlere gerek yok

İYİ Parti lideri Meral Akşener, siyasi gerilimlere gerek olmadığını söyledi. Yapılan işleri eleştirmenin hakları olduğunu aktaran haklı bir sebep olduğunu belirten Akşener, "Ama anasını, babasını, çocuğunu, eşini karıştırmak doğru değil" dedi.

Yerel seçimlere 18 gün kaldı. Bu süreçte hem adaylar hem de parti liderleri ziyaretlerde bulunup mitingler düzenliyor. Yapılan açıklamalardan sonra bazen partiler arası gerilim tırmanıyor sataşmalar başlıyor. İYİ Parti lideri Meral Akşener de bu konu hakkında bir çağrıda bulundu. 

Yerel seçim çalışmaları çerçevesinde Niğde'ye giden İYİ Parti lideri Akşener, burada esnafı ziyaret etti.

İYİ Parti lideri Akşener'den siyasilere çağrı: Gerilimlere gerek yok - 1. Resim

"OYLARINIZA TALİBİZ, OCAĞINIZA DÜŞTÜK"

Bütün siyasi partiler gibi kendilerinin de oy istemek için gezdiğini aktaran Akşener, "Niğde Belediye Başkan Adayı Naim Erem’e destek için buradayız. Onların yapacağı iyi belediyecilik bizi iktidara taşır. Onun için geldik, oylarınıza talibiz, ocağınıza düştük" dedi.

İYİ Parti lideri Akşener'den siyasilere çağrı: Gerilimlere gerek yok - 2. Resim

"DOĞRU DEĞİL..."

Siyasi gerilimlere gerek olmadığını söyleyen İYİ Parti lideri, "Şahısların yaptığı işlere bağırırım ben. İşe bağırmak hakkımız ama anasını, babasını, çocuğunu, eşini karıştırmak doğru değil. Bunları düzeltmek lazım" dedi.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...