Tgrt Haber

İYİ Parti'de 'İmamoğlu' istifası: Tam yol ileri! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
16 Şubat 2024 15:33 - Güncelleme : 16 Şubat 2024 15:34
İYİ Parti,İstanbul,Ekrem İmamoğlu,istifa

Yerel seçimlere 'hür ve müstakil' girme kararı alan İYİ Parti'de istifa dalgası sürüyor. İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Erdinç Bayraktar ve ilçe yönetimindeki partililer İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek vereceklerini bildirerek partiden istifa etti. 

Yerel seçimlere tek başına girme kararı alan İYİ Parti'de istifalar sürüyor. Her gün istifaların yaşandığı partide, bu kez de İmamoğlu'na destek kararı alan Zeytinburnu İlçe Başkanı Erdinç Bayraktar ve ilçe yönetimindeki partililer de katıldı. 

Sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla kararını duyuran Bayraktar, İYİ Parti kurulduğundan beri kendisine verilen her görevi yaptığını söyledi. Bayraktar, yerel seçimlerle ilgili de İstanbul ve Zeytinburnu’ndan işbirliği yapılması gerektiğini savundu. 

İYİ Parti'de 'İmamoğlu' istifası: Tam yol ileri!  - 1. Resim

"Hür ve müstakil seçime girme" kararını "kalbiyle inatlaşma" olarak nitelendiren Bayraktar, arkasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in fotoğrafının olduğu makam koltuğunda şu ifadeleri sarf etti:

"İMAMOĞLU İLE TAM YOL İLERİ"

“Kalbim İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’na tam destek verilmesinden yanaydı. Arkadaşlarımla yaptığım istişarelerden sonra 15 Şubat günü ilçe başkanı olarak birçok arkadaşımla beraber ilçe teşkilatındaki görevlerimizden ve partiden istifa ediyoruz.

2019’dan beri İstanbul daha iyi olsun diye gecesini ve gündüzünü İstanbul’a adamış, emekleri ve vizyonuyla İstanbul hatta tüm ülkede teveccüh bulmuş Sn. Ekrem İmamoğlu’na arkadaşlarımla kayıtsız şartsız arkadaşlarımızla özlenen Türkiye idealleri doğrultusunda destekleyeceğimizi ilan ediyoruz. Ekrem İmamoğlu’yla tam yol ileri diyoruz.” 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...