Tgrt Haber

İYİ Parti'den 6'lı masayı karıştıracak sözler 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
01 Aralık 2022 22:26 - Güncelleme : 01 Aralık 2022 22:49
6,Akşener

6'lı masadan çıkan çatlak seslere bir yenisi daha eklendi. İYİ Partili Kürşad Zorlu, partisinin dün gerçekleştirdiği toplantıda, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sarf ettiği sözleri kamuoyu ile paylaştı. Zorlu'nun iddiasına göre Akşener, "6'lı masanın sahibi biziz" dedi. 

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında 6'lı masanın diğer üyelerini kızdıracak bir açıklama yaptı. 

Zorlu'nu 6'lı masaya ilişkin açıklamasında, "Dün akşam milletvekillerimizle bir buluşma gerçekleştirdik, sayın genel başkanın orada şöyle bir ifadesi oldu; '6'lı masanın sahibi biziz, İYİ Parti.' Bu masanın başarılı olabilmesi için başta masayı oluşturan bütün partilerin hassasiyet göstererek bu sürece hassas bir şekilde yaklaşması gerektiğinin altını çizdi" dediğini iddia etti.  

"KULAK ÇEKME" KRİZİ PATLAK VERMİŞTİ 

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'kazanan aday olmayacağı' yönündeki sözleri masayı karıştırmıştı. 

Konu ile ilgili Ağıralioğlu, "Kemal Kılıçdaroğlu kazanamaz" demiş ve ardından CHP'li Engin Altay, "Tayyip Erdoğan’ın karşısında herkesle seçim kazanılır. Kemal Kılıçdaroğlu ile döke saça kazanılır" sözlerini sarf etmişti. CHP'li Altay, Ağıralioğlu hakkında "Her evin çocuğunun kusuruyla ilgili kulağı çekilecekse evin reisi çeker" diyerek konuyu Akşener'in kucağına atmıştı. 

"PEK HAYIRLI VE DE SAYGIN BİR HEVES DEĞİLDİR"

CHP'li Altay'ın kendisiyle ilgili açıklamalarına sosyal medya hesabından cevap veren Ağıralioğlu Altay ve CHP'nin siyasi anlayışını eleştirerek, "Kendileri gibi düşünmeyenlerin kulağının çekilmesini istemek, iktidar iddiası olan bir parti için pek hayırlı ve de saygın bir heves değildir! Tam olarak bu üsluptan endişelenir seçmen. Biz, kulak çekmeyi ve çektirmeyi doğru bulmadığımız için İYİ Parti'deyiz!" ifadelerini kullandı. 

 


 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...