Tgrt Haber

İYİ Parti'den DEVA'nın çağrısına jet cevap: Siz yokken biz vardık mesajı

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
05 Mart 2023 18:48 - Güncelleme : 05 Mart 2023 19:25
İYİ Parti'den DEVA'nın çağrısına jet cevap: Siz yokken biz vardık mesajı
İYİ Parti,DEVA Partisi,Ümit Özlale,Mehmet Emin Ekmen

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale'den, partisi için çağrıda bulunarak yarın saat 14.00'e kadar süre veren DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen'e jet cevap geldi. Millet İttifakı'nın temellerinin atılmasında CHP ile birlikte kendilerinin de payı olduğunu hatırlatan Özlale, Ekmen'in davet etme üslubunu eleştirerek CHP'li Aykut Erdoğdu ve Akif Hamzaçebi'yi örnek gösterdi.

'Cumhurbaşkanı adayı' krizi yaşanan altılı masada restleşmeler devam ederken İYİ Parti ile DEVA Partisi'nin kurmayları arasında polemik yaşandı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale, verdiği bir demeçte "İttifakımızın kapısı yarın saat 14.00’e kadar İYİ Parti’ye açık" ifadeleri kullanan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen'e cevap verdi.

'İTTİFAK' TARTIŞMASI

Sosyal medya hesabından Ekmen'in ilgili konuşmasını alıntılayan Özlale, İYİ Parti'ye yaptığı çağrıya tepki gösterdi. Ekmen'in önceki dönemde yer aldığı partiye atıfta bulunarak Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi için referandum çalışmaları yaptıklarını anımsatan Özlale, Millet İttifakı'nın temellerini İYİ Parti ile CHP'nin birlikte attığını söyledi.

ÇAĞRIYA 'ÜSLUP' ELEŞTİRİSİ

Ekmen'in çağrıdaki üslubunu da eleştiren Özlale, "Üstelik nazik bir davet nasıl yapılır diye merak ediyorsanız Aykut Erdoğdu ve Akif Hamzaçebi'ye bakabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'den DEVA'nın çağrısına jet cevap: Siz yokken biz vardık mesajı

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...