Tgrt Haber
25 Nisan 2024 20:25 - Güncelleme : 25 Nisan 2024 20:28

Kabineye döneceği söylenen Süleyman Soylu'dan açıklama! 

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yüksek seviyede bir pozisyona atanacağı yönündeki iddialara cevap verdi. Umre'den döndükten sonra Cumhurbaşkanı ile bir görüşme gerçekleştirdiğini belirten Soylu, kabineye geri döneceği iddialarını yalanladı. 

Kabineye döneceği söylenen Süleyman Soylu'dan açıklama! 

Dün sarf ettiği "7 yıl İçişleri Bakanlığı yaptım, devlet gözümün önünden geçti" sözöüyle gündem olan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sözcü'den Can Bursalı'ya konuştu. 

31 Mart günü AK Parti'de yaşanan kan kaybı sonrası kabineye döneceği iddia edilen Soylu, iddiaları kesin bir dille yalanladı. 

Soylu ziyaretin nezaket amaçlı olduğunu söylerken, seçimle ilgili fikirlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a belirttiklerini söyledi. 

Kabineye döneceği söylenen Süleyman Soylu'dan açıklama!  - 1. Resim

"SADECE NEZAKET ZİYARETİYDİ" 

Süleyman Soylu sorulara şu şekilde cevap verdi:

Soru: Yerel seçimden sonra Cumhurbaşkanı'yla görüşüp sunum yaptığınız, yakın gelecekte kabinede olmasa bile önemli bir pozisyonda göreve başlayacağınız iddia ediliyor...

Süleyman Soylu: Umreden geldikten sonra yaptığımız nezaket ziyaretinin dışında bu bilgiler maalesef doğru değil.

Soru: Maalesef vurgusunu neden yaptınız?

Süleyman Soylu: Size yönelik söyledim. Görüşme için maalesef demek Cumhurbaşkanı nezdinde nezaketsizlik olur.

Soru: Görüşmenin içeriğiyle ilgili bilgiler mi doğru değil yoksa aktif göreve başlayacağınız iddiasını mı yalanlıyorsunuz?

Süleyman Soylu: Partimiz, tüm kurullarıyla değerlendirmelerini yapıyor. Biz de seçimle ilgili katkıda bulunmak üzere fikrimizi söyledik. Hepsi bu. Bu toplantıda Cumhurbaşkanımız yoktu.

Kaynak: Sözcü
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...