Tgrt Haber

Kemal Kılıçdaroğlu İngiltere'ye gidecek

09 May 2014 13:47
Kemal Kılıçdaroğlu İngiltere'ye gidecek
Kemal Kılıçdaroğlu, İngiltere, chp lideri kılıçdaroğlu,

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Oxford Union'un davetlisi olarak İngiltere'ye gidecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Oxford Union'un davetlisi olarak İngiltere'ye gidecek.  CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun 1832'de kurulan ve bugüne kadar çok sayıda saygın ve seçkin yöneticiyi ağırlayan münazara topluluğu Oxford Union'un konuğu olacağı belirtildi.  Kılıçdaroğlu'nun 15 Mayıs Perşembe İstanbul'dan Heathrow Havalimanı'na hareket edeceği, 16 Mayıs Cuma saat 16.00'da ise Oxford Union'da öğrencilerle bir araya gelerek bir konuşma yapacağı kaydedildi. Kılıçdaroğlu'nun münazara sonrası işadamlarıyla yemek yiyerek, güncel konulara ilişkin görüşlerini açıklayacağı, gece de bir düğünde nikah şahitliği yapacağı bildirildi.
İşçi Partisi milletvekilleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve iş dünyasından yöneticilerle 17 Mayıs Cumartesi kahvaltıda bir araya gelecek Kılıçdaroğlu'nun İngiltere'deki Türk vatandaşlarına konferans vereceği de ifade edildi. Genel Başkan yardımcısı Faruk Loğoğlu ile CHP Yurtdışı İlişkiler Koordinatörü Durdu Özbolat'ın eşlik edeceği Kılıçdaroğlu, cumartesi akşamı İstanbul'a dönecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...