Tgrt Haber

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni danışmanı belli oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
04 Temmuz 2023 14:08 - Güncelleme : 04 Temmuz 2023 14:20
Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni danışmanı belli oldu
Kemal Kılıçdaroğlu,CHP,Seçim,MYK

Değişim çağrılarının yankılanmaya devam ettiği CHP'de danışmanlarının büyük bir bölümünü görevden alan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni danışmanı belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakı'nın zaferle ayrıldığı kritik seçimlerin ardından CHP'de başlayan 'değişim' çağrıları devam ederken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu MYK'da büyük bir değişiklik yapmış, danışmanlarının büyük bölümünü görevden almıştı.

Kılıçdaroğlu parti içinde yeni atamalara devam ediyor. Kılıçdaroğlu’nun yeni danışmanı olarak Gökşen Anıl Ulukuş atandı. Gelişmeyi Ulukuş, kendi sosyal medya hesabından duyurdu.

"KILIÇDAROĞLU'NUN TAKDİR VE TENSİPLERİYLE..."

Ulukuş, paylaşımında, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun takdir ve tensipleriyle, CHP Genel Başkan Danışmanlığı görevine atanmış bulunuyorum" ifadelerine yer verdi.

GÖKŞEN ANIL ULUKUŞ KİMDİR?

Ulukuş, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ile çalışmış bir isim. Zafer Partisi’nin kurulmadan önce kullandığı Ayyıldız Hareketi ismi, parti kurulduktan gençlik yapılanmasının ismi olmuştu. Ulukuş, 5 Ekim 2021’e kadar hareketin başkanlığını yürüttü. Daha sonra görevinden istifa eden Ulukuş, Kılıçdaroğlu’yla çalışmaya başladı. Ulukuş, Kılıçdaroğlu’nun ülkücülerle bir araya geldiği etkinliklerde konuşmalar yapmıştı.

14 Mayıs seçimlerinin ardından millet ittifakı cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi’ni ziyaret etmişti. Özdağ ve Kılıçdaroğlu arasında imzalanan mutabakatla parti Kılıçdaroğlu’na desteğini açıklamıştı. 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...