Tgrt Haber

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektrik eylemi sona erdi: Faturayı ödedi

28 Nisan 2022 11:51 - Güncelleme : 28 Nisan 2022 12:03
CHP liderinin 1 haftalık 'karanlıkta kalma' eylemi sona erdi. Kılıçdaroğlu, gecikme faizi ile elektrik faturasını ödedi.

CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu, gelen zamlarla birlikte yükselen elektrik faturalarına dikkat çekmek için faturası ödememiş ve elektriği kesilmişti. Kılıçdaroğlu, bu sabah gecikme faiziyle birlikte faturasını ödedi ve evinin elektriği yeniden açıldı.

CHP liderinin 1 haftalık 'karanlıkta kalma' eylemi sona erdi. Kılıçdaroğlu, gecikme faizi ile elektrik faturasını ödedi.

Elektriğe üst üste gelen zamları protesto etmek için faturasını ödemeyeceğini açıklayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 21 Nisan’da evinin elektriği kesilmişti. Kesinti ardından evinden canlı yayında konuşan Kılıçdaroğlu, “Eşimle birlikte bir hafta boyunca karanlıkta kalacağız. Adalet için bu ülkede kilometrelerce yol yürüdüm, şimdi karanlıkta oturacağım” demişti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektrik eylemi sona erdi: Faturayı ödedi

FATURAYI ÖDEDİ

CHP’den yapılan bilgilendirmeye göre Kılıçdaroğlu, bir haftalık eyleminin tamamlanmasıyla birlikte bugün sabah saatlerinde elektrik faturasını ödedi. Faturanın ödenmesinin ardından CHP liderinin evinin elektriği, ekipler tarafından yeniden açıldı.

KILIÇDAROĞLU NE KADAR ÖDEDİ?

Kılıçdaroğlu ailesinin elektriği, üç aylık ödenmeyen ve yaklaşık 1000 TL'yi bulan faturayla birlikte 28 TL'lik açma-kapama ücreti ve gecikme faiziyle ödenerek kullanıma açıldı.

“TÜRKİYE’Yİ KARANLIĞA BOĞAMAYACAKSIN”

Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun bu eylemi sonrası siyasilerde üst üste tepkiler gelmişti. Bunlardan en akılda kalanı MHP lideri Devlet Bahçeli’nin tepkisiydi.

Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Kılıçdaroğlu'nun faturasıyla ilgili iddiası kuyruklu yalandır. Kılıçdaroğlu fellik fellik karanlıkları dolaşırken kimse unutmasın ki Türkiye'nin varlık ışığını söndürmeye asla güç yettiremeyecektir. Sayın Kılıçdaroğlu bilmelisin ki Türkiye'yi karanlığa boğamayacaksın" ifadelerini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...