Tgrt Haber
04 Kasım 2022 21:55 - Güncelleme : 05 Kasım 2022 00:31

CHP lideri Kılıçdaroğlu Londra'dan gençlere seslendi: Temiz para getireceğim

ABD gezisi sonrası Avrupa ziyaretlerine başlayan CP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İngiltere’nin başkenti Londra'daki temaslarını sürdürüyor. Bu temaslar süresince bir video paylaşan CHP lideri, gençlere yönelik mesajında “Size sözüm var. Temiz parayı mutlaka size getireceğim" dedi.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: TGRT Haber
CHP lideri Kılıçdaroğlu Londra'dan gençlere seslendi: Temiz para getireceğim
kemal kılıçdaroğlu,CHP

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD ziyaretinin ardından Avrupa ziyaretlerine başladı. Kılıçdaroğlu’nun Avrupa’daki ilk durağı İngiltere oldu. Londra’da bir dizi temaslarda bulunan CHP lideri, bu görüşmelerine ilişkin bir video daha paylaşarak gençlere seslendi.

“TEMİ PARAYI TÜRKİYE’YE GETİRECEĞİZ”

Videoda Londra’da yatırımcılarla gerçekleştirdiği toplantılardan söz eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Temiz parayı büyük yatırımlarla Türkiye’ye getireceğiz” dedi.

Dünyanın farklı yerlerinde 100 milyar sterlin yatırım yapan 14 fon ile toplantı yaptıklarını ifade eden CHP lideri, açıklamalarının devamında “Temiz, teknolojik, iklim dostu parayı, büyük yatırımlarla Türkiye’ye getireceğiz. Kara para ekonomisini mafyayı çeteleri hızla temizleyeceğiz. Ülkemize temiz yatırımları çekerek halkımıza nefes aldıracağız. Hiç kimse merak etmesin çok güçlü geliyoruz.” İfadelerini kullandı.

“GENÇLER SİZE SÖZÜM VAR”

Gençlere, "bu yatırımlar size, sizin için yapılacak" diyerek seslenen Kemal Kılıçdaroğlu, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Dünyada 342 milyar dolardan fazla yatırımı olan bir fonla görüşeceğim. Gençler size sözüm var. Temiz parayı mutlaka ama mutlaka size getireceğim. Görüştüklerimin arasında tefeci yok, borç yok hepsi yatırımcı. Hele uyuşturucu baronları hiç yok. Yatırımlar size yapılacak, size sizin için.”

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1588553530247467009

Bu video paylaşımının ardından bir de hamburger yediği fotoğraf paylaşan Kılıçdaroğlu, paylaşımında "Hamburgerimizi yedik, saat 22.00'de görüşmek üzere..." ifadelerini kullandı. 

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1588586520289882118

KILIÇDAROĞLU'NUN GENÇLERE İLK MESAJI

Kılıçdaroğlu, dün de ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından bir video paylaşarak yine gençlere seslenmişti. Yayınladığı videoda "Hiçbirinizin yeri sokaklar değildir. Hepinizin yeri girişim evrenidir" diyen CHP lideri şu açıklamalarında şu ifadeleri kullanmıştı:

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1588197114412081152

“Sevgili gençler, size Londra’dan sesleniyorum. Bir selam vereyim, dedim. Az önce önemli bir toplantıyı bitirdik. Şimdi birazdan dışarı çıkacağım. Biliyorsunuz. Üç sanayi Devrimi’ni kaçırdık. Dördüncüsünü kaçırma lüksümüz yok. Bu 4. Sanayi Devrimi’nin makinesi insan, yakıtı ise bilgi. Yani her şey sizsiniz. Sizin enerjiniz ve çarpıcı düşünceleriniz. Biliyorum kolay değil ama imkansız da değil. Vallahi de biz bunu birlikte yapabiliriz”

Kılıçdaroğlu gençlere, "Saniyede 1 gigabit internet hızına çıkarmamız lazım ülkemizi Boş verin siz siyasetin kısır tartışmalarını. Onları biz siyasiler yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Paylaşımında gençlerin hem Türkiye’ye hem de kendilerini zenginleştireceklerini ve kalkındıracakları söyleyen CHP lideri, “Kendi emeğinizle yapacaksınız bütün bunları. Emeğiniz para edecek. Çünkü hiçbirinizin yeri sokaklar değildir. Hepinizin yeri girişim evrenidir. O parayı da size bay kemal kesinlikle bulacak. Size getirecek, müsterih olun” diye konuştu.

Öte yandan İngiltere ziyaretinde CHP lideri, terör örgütleri lehine yönelik söylemleriyle tepki çeken Amberin Zaman ile de görüştü.

FOTOĞRAFI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

İkili arasındaki görüşme sosyal medyada gündem olurken görüşmeye ait fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Amberin Zaman, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: Sayın Kılıçdaroğlu ile Londra'da bir araya gelip sohbet etmek çok yüreklendiriciydi gerçekten. Her şey güzel olacak.

https://twitter.com/amberinzaman/status/1588268276416761856

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...