Tgrt Haber

Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP ziyaretine AK Parti'den tepki: Oy uğruna Kandil’e göz kırptılar 

20 Mart 2023 23:23 - Güncelleme : 20 Mart 2023 23:28
Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP ziyaretine AK Parti'den tepki: Oy uğruna Kandil’e göz kırptılar 
Kılıçdaroğlu,AK Parti

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP ziyaretine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'den tepki geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özhaseki, "CHP oy uğruna Kandil’e göz kırpar hale gelmiş, yazık" dedi. 

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun beklenen HDP ziyareti bugün gerçekleşti. HDP'li Pervin Buldan ve Mithat Sancar'la bir araya gelen Kılıçdaroğlu, görüşme sonrası basın açıklamasında bulundu. 

Kılıçdaroğlu basına yaptığı açıklamada, HDP'li belediyelere kayyum atanmasına değinirken, "Kayyum uygulamasının sürdürülmesini asla doğru bulmadığımızı ifade ettik genel başkanlara. Seçimle gelen seçimle gider. Demokrasinin temel kuruladır" dedi. 

AK PARTİ'DEN TEPKİ: KANDİL'E GÖZ KIRPIYORLAR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine atıfta bulunarak CHP liderine tepki gösterdi.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Özhaseki, "Seçilmiş olmak, kimseye suç işleme özgürlüğü kazandırmaz.

HDP’li bazı belediyelere; terör örgütünün lojistik üssü haline geldikleri ve kamunun imkanlarını vatandaşa hizmet yerine Kandil'e gönderdikleri için kayyum atandı.

CHP; oy uğruna Kandil’e göz kırpar hale gelmiş, yazık!" dedi. 

https://twitter.com/mehmetozhaseki/status/1637885336729559063

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...