Tgrt Haber
24 Nisan 2024 21:55 - Güncelleme : 24 Nisan 2024 21:55

Kılıçdaroğlu'nun Özgür Özel eleştirisine AK Parti'den ilk yorum: İlk önce balya balya paraları açıklasın

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşmeyi eleştirdi. Kılıçdaroğlu'nun bu eleştirisine AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "Keşke Kemal Bey kendi döneminde yaşanan olaylara cevap verseydi" diyerek cevap verdi. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber

CHP eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TBMM'de görüşmesine tepki gösterdi. İlerleyen günlerde bir görüşme gerçekleştirecek olan iki lidere tepki gösteren Kılıçdaroğlu, "Bu düzenin kurucusu sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" dedi. 

Konuya ilişkin AK Parti kanadından ilk yorum geldi. TGRT Haber ekranlarında politika gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Kılıçdaroğlu'nun bu paylaşımını da yorumladı. 

Kılıçdaroğlu'nun Özgür Özel eleştirisine AK Parti'den ilk yorum: İlk önce balya balya paraları açıklasın - 1. Resim

"BALYA BALYA PARALARI AÇIKLASIN"

Kılıçdaorğlu'nun kendi dönemiyle ilgili 'para sayma görüntüleri' olduğunu hatırlatan Güler, "Keşke Kemal Bey kendi döneminde yaşanan olaylara cevap verseydi. Kendisi genel başkan olduğu dönemlerdeki balya balya paraların ne olduğuna dair açıklama yapsaydı. Her ne düşünürsek düşünelim karşıt fikirlerle istişare içinde olmalıydık. Bir şeyleri görüşmekten ve danışmaktan kimin ne zararı olabilir ki? Komşuluk hukuku var ve medeniyet değerlerimizde ortak noktada görüşebilmeliyiz. Bunlar çok kıymetlidir." dedi. 

Kılıçdaroğlu'nun Özgür Özel eleştirisine AK Parti'den ilk yorum: İlk önce balya balya paraları açıklasın - 2. Resim

"DİYALOG KANALLARI KAPATILMAMALIDIR"

Tüm partilerle görüşmeye açık olduklarını ve diyalog kanallarının açık olduğunu söyleyen Güler, "Muhalefet partilerinin Meclis komisyonlarında, kanun görüşmelerinde teklifleri oluyor. Bunları müzakere ediyoruz, danışıyoruz ve görüşüyoruz. Her birinin üyesi var ve teklifler sunuyor. TBMM'nin işleyişi açısında mutabakat yapılıyor. Her türlü istişarede de buralar açık ve diyalog kapıları kapanmamalıdır." ifadelerini kullandı. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...