Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu’nun sözleri Bakan Güllüce’yi kızdırdı

05 Ağustos 2014 17:40
Kılıçdaroğlu’nun sözleri Bakan Güllüce’yi kızdırdı
kılıçdaroğlu,bakan güllüce,söz,eleştiri,

Nevşehir’de bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, bir patates deposu ziyaretinde danışmanının cep telefonundan Kılıçdaroğlu’nun Başbakan hakkında söylediği sözleri okuyunca sinirlendi.

Haberi okurken sinirlendiği gözlenen Bakan Güllüce, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Milletin anasını belleyenlerin adayı” sözlerine şu şekilde tepki gösterdi:
“Bu haberin üzerine bir şeyler söylemeye gerek yok. 25 milyon insana 'milletin anasını belleyen insan' diyor. Bu ayıp bir şey. Sadece ayıp diyorum başka bir şey demiyorum. Edep yahu demek lazım. Herkes kendine yakışanı yapıyor. Milletin anasına bu kadar hakaret edilemez. Türk anası kutsaldır. Dünyada ana ismiyle anılan bir tek vatan vardır, o da Anadolu’dur. Biz anayı o kadar kutsarız ki, vatanımızın adını Anadolu koymuşuz. Dünyada bunun başka bir örneği yoktur. Bu ülkede, analara bu kadar hakaret etmek ancak kendisine yakışır. Bu kadar ayıp bir şey olmaz. Bu kadar anaya nasıl küfredersiniz? Ben anlamakta zorlanıyorum. Herkes kendine yakışanı yapıyor. Hayret bir şey bu kadar mı seviyesizlik olur? Seviye rakam verilemeyecek kadar sıfırın altında. Mevlana demiş, ‘Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye.’ Biz anaları kutsarız. Bu Anadolu anaların eliyle yapılmıştır. Bu toprakları analar kurmuş, analar vatan yapmış ve sen şimdi bu analara sövüyorsun.”

Kaynk İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...