Tgrt Haber

Esnaf ziyaretinde Akşener’e yine HDP tepkisi: HDP ile gidersen biz yokuz

21 Nisan 2022 19:11 - Güncelleme : 21 Nisan 2022 19:16
Esnaf ziyaretinde Akşener’e yine HDP tepkisi: HDP ile gidersen biz yokuz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye’nin farklı noktalarına ziyaretlerini sürdürüyor. Akşener, Kırşehir’de esnaf ziyareti sırasında daha önce birçok kez olduğu gibi HDP tepkisi ile karşılaştı. Bir vatandaş Akşener’e HDP ile iş birliği yapmaması isterken aksi takdirde “HDP ile gidersen biz de yokuz, millet de yok” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye’nin farklı noktalarında ziyaretlerine devam ediyor. Kırşehir’de çeşitli temaslar için bulunan Akşener, esnaf ziyareti sırasında gergin anlar yaşadı. Akpınar ilçesini gezip esnafla sohbet eden Meral Akşener'e, emekli şoför olan Mehmet İnce'den "HDP ile iş birliği yapmayın, HDP ile gidersen biz yokuz" çıkışı geldi.

“YAHU HDP’YLE İŞ BİRLİĞİMİZ YOK”

Bunun üzerine Akşener ise şu cevabı verdi:

"Herkesin içinde söylüyorum. Yahu bizim HDP ile iş birliğimiz yok, bir alakamız yok be kardeşim.

“HER SÖYLENENE İNANMA”

Televizyonlarda benim için o kadar çok şey söyleniyor ki. Benim için denilmedik laf kalmadı. Karar verin ben neyim. Her söylenene inanmayın. Ne zaman beni yan yana gördünüz? Ramazan günü ben diyorum ki böyle bir şey yok, yakalarsanız zaten buralarda gezemem be kardeşim. Allah beni utandırmasın."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...