Tgrt Haber

Kurum: Kandil’den emir geldi CHP adayını geri çekti

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
15 Mart 2024 00:04 - Güncelleme : 15 Mart 2024 00:09
Ak Parti, Murat Kurum, Chp

Cumhur İttifakı ve AK Parti İBB Adayı Murat Kurum TGRT Haber'de DEM Parti ile CHP arasındaki iş birliğine dikkat çekerek, Esenyurt’u örnek gösterdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum TGRT Haber canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. CHP ile DEM Parti arasındaki iş birliğine vurgu yapan Kurum, Kandil’e işaret etti.

“KANDİL’DEN EMİR GELDİ ADAYI ÇEKTİLER”

Başak Demirtaş’ın adaylıktan çekilmesinde Kandil’in etkili olduğunu ifade eden Kurum DEM ve CHP iş birliğiyle ilgili soruya şöyle yanıt verdi:

“Zaten olduğunu milletimiz görüyor. Burada bir uzlaşma yaptıklarını kendileri de ifade ediyorlar. Nasıl bir uzlaşı yaptığını kimse görmüyor, bilmiyor, anlatmak istemiyorlar. Alenen, şeffaf şekilde ne yaptıysanız... Onu da açıklayamıyorlar. Bir bakıyorsunuz Esenyurt'ta belediye başkan adayı koyuyorlar, belediye meclis üyeliğini, daire başkanlığı-genel müdürlüğü vaatleri veriliyor. DEM Parti daha önce bir aday çıkardı, Başak Demirtaş aday oldu, Kandil'den talimat geldi. Geri çekildi. Başka bir aday çıktı. 'Birkaç ilçede uzlaşı yapacağız' dediler. İstedikleri ittifakı kursunlar, İstanbul'un beklentilerini böyle çözemezler.”

Kurum: Kandil’den emir geldi CHP adayını geri çekti - 1. Resim

İstanbul’un sorunlarını Cumhur İttifakı olarak çözeceklerini dile getiren Kurum, “Belediye Meclisi'ni dağıttılar. İstanbul'un sorununu böyle çözemezler. Biz Cumhur İttifakı olarak icatlarımızı yapamaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...