Tgrt Haber
10 Aralık 2018 09:48

Mansur Yavaş'tan adaylık açıklaması

Mansur Yavaş twitter hesabından Ankara adaylığı konusunda henüz bir gelişme yaşanmadığını duyurdu.

Mansur Yavaş'tan adaylık açıklaması
mansur yavaş

Mansur Yavaş'tan Ankara adaylığı açıklaması geldi. Yavaş twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bu saat itibari ile ittifak görüşmeleri henüz sonuçlanmamıştır" dedi.

AK Parti Ankara adayını  Mehmet Özhaseki olarak belirledi. Ardından CHP'nin Ankara adayını açıklaması bekleniyordu fakat CHP'den henüz adaylık açıklaması gelmedi.

CHP ve İyi Parti arasında ‘Mansur Yavaş’ adaylığı tartışılıyor. Öyle ki; Akşener ittifak için kırmızı çizgisi olan Ankara’dan vazgeçmiş gibi görünüyor. Meral Akşener’in ‘Ankara’yı İyi Parti alsın diye bir tavrımız yok’ açıklaması CHP ve İyi Parti ittifakında buzları eritmiş gibi görünüyor. 

2014'te Yavaş’ın CHP teşkilatına yönelik tutum ve davranışları

Yavaş geçtiğimiz seçimlerde CHP teşkilat başkanları ve milletvekillerini seçim otobüsüne almamıştı.

CHP'liler de resmi olarak aday gösterdikleri için Yavaş'a bir tepki gösterememişti. Mansur Yavaş 2014'te seçilememesi üzerine partisinden istifa etti.

CHP'nin oy oranı beraberindeki ekipten bazı isimler belediye meclisine girmesini sağlamıştıç. Yavaş'ın bu isimleri de partiden istifa ettirdiği ortaya çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...