Tgrt Haber

MHP’li Celal Adan'dan HÜDA-PAR açıklaması: Ne görüşürüz ne beraber oluruz

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Habertürk
27 Nisan 2023 08:13 - Güncelleme : 27 Nisan 2023 08:20
mhp,hüda par,seçim,ittifak

Milliyetçi Hareket Partili Celal Adan katıldığı televizyon programında HÜDA-PAR ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. HÜDA-PAR’ın Cumhur İttifakı’nda olmadığını söyleyen Adan, "HÜDA PAR'la müdaparla biz ne görüşürüz ne beraber oluruz" ifadelerini kullandı.

Habertürk'ün aktardığı bilgiye göre 14 Mayıs’taki seçimlere 17 gün kaldı. Kritik seçimler öncesinde Cumhur İttifakı içerisinde yer alan MHP miting programlarını Ramazan sonrası artırdı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli katıldığı mitinglerle seçim vaatlerini anlatırken Cumhur İttifakı’na destek istedi. Seçimlere milletvekili tercihinde ayrı listeden giren MHP kendilerine yöneltilen HÜDA-PAR eleştirilerine cevap verdi.

MHP’DEN HÜDA-PAR AÇIKLAMASI: CUMHUR İTTİFAKI’NDA DEĞİL

MHP'li TBMM Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili adayı Celal Adan katıldığı televizyon programında Cumhur İttifakı'nın Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) ile iş birliğiyle ilgili sorusuna cevap verdi. HÜDA-PAR’ın Cumhur İttifakı’yla alakası olmadığını söyleyen Adan, “HÜDA PAR'ın adayları AK Parti'den milletvekili adayı, ittifakın içinde değil. Bizden buradan bir şey çıkmaz, HÜDA PAR'la müdaparla biz ne görüşürüz ne beraber oluruz. Aday olarak gösteriliyorlar, onlar da teröre karşıyız diyorlar, birtakım şeyler söylüyorlar. Bir ittifak değil, AK Parti listelerinden milletvekili adayları" cevabını verdi. 

SON ANKETLERDE HANGİ ADAY ÖNDE?

Kaynak: Habertürk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...