Tgrt Haber
12 May 2022 17:35 - Güncelleme : 12 May 2022 17:57

Muharrem İnce'den 6'lı masa tepkisi: Biz Ermeni soykırımı mı yaptık?

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, muhalefet partilerinde oluşan 6’lı masayı işaret ederek eleştirileri art arda sıraladı. 6’lı masanın mutabakat metninde ‘tarihi gerçekler’ cümlesinde çok takıldığını belirten İnce, “Ne demek tarihi gerçekler. Yani biz Ermeni soykırımı yaptık mı? Ne demek istiyorsunuz” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Muharrem İnce'den 6'lı masa tepkisi: Biz Ermeni soykırımı mı yaptık?
Muhalefet,Muharrem İnce,Seçim

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Osmaniye’de partisinin İl Başkanlığı açılışında muhalefet partilerinde oluşan 6’lı masayı işaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

6’lı masanın mutabakat metninde yer alan ‘Tarihi gerçekler’ cümlesine dikkat çeken İnce, eleştirilerini ve tepkilerini art arda sıraladı. 

NE DEMEK İSTİYORSUNUZ?

“Biz Ermeni soykırımı yaptı mı?” ifadelerini kullanan ince ‘Ne demek istiyorsunuz?’ diyerek 6’lı masadaki partilere yüklendi. İnce Biz yaptık mı? Ben Türk’üm, ırkçı değilim. Onun için bilimle savunurum her şeyi” ifadelerini kullandı.

BABACAN MASADAN AYRILMIŞTI

Öte yandan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan geçtiğimiz ayda sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, seçimlere kendi parti ve logoları ile katılacağını duyurmuştu. Babacan paylaşımında, “Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır. Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun.” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...