Tgrt Haber

Murat Kurum’dan Özgür Özel'e 'çapsız' cevabı: Belli bir duruşun yok 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
02 Mart 2024 18:22 - Güncelleme : 02 Mart 2024 19:04
Murat Kurum’dan Özgür Özel'e 'çapsız' cevabı: Belli bir duruşun yok 
Murat Kurum,Özgür Özel

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CHP lideri Özgür Özel'in 'çapsız' çıkışına aynı tonda cevap verdi. Kurum, Özel'in Kılıçdaroğlu'nun adaylığı açıklandıktan sonra döktüğü gözyaşlarını hatırlatarak "Özgür Efendi, senin çapın olmadığı gibi, belli bir duruşun bile yok" diyerek cevap verdi. 

CHP lideri Özgür Özel, Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan adayı Murat Kurum'un dün sarf ettiği, "31 Mart'ta Gazze'deki mazlumlar sevinecek, Gazze'de elini bize uzatan kardeşlerimiz sevinecek. Gazzeli yavrularımız sevinecek" sözlerine cevap verdi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen Özel, "Ekrem Bey'in karşısına da Murat Kurum diye bir çapsızı, böylesine bir samimiyetsizi ve bu kadar kolay yalan söyleyen birisini koymuşlar. Bugün son gün, Erdoğan'a çağrıda bulunuyorum. Murat Kurum'u çek, pinokyoyu koy" demişti. 

KURUM'DAN ÖZEL'E JET CEVAP! 

Özel'in 'çapsız' ve 'pinokyo' çıkışına Murat Kurum’dan cevap gecikmedi. Gazze hassasiyetinin Özel'i rahatsız ettiğini söyleyen Özel, " Benim şahsıma ağza alınmayacak hakaretler ediyor. Bir de kalkmış bize çaptan bahsediyor. Özgür Efendi; Genel başkanının, Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklanınca kameralar karşısında timsah gözyaşları döken sensin. Sonra Genel Başkanını arkadan hançerleyen yine sensin. Koyun postuna girmiş kurt gibi gezen sensin. Sonra kalkıp bize çaptan bahsediyorsun öyle mi? Özgür Efendi, senin çapın olmadığı gibi, belli bir duruşun bile yok. Bana en son konuşacak kişi sensin" diyerek cevap verdi. 

Murat Kurum’dan Özgür Özel'e 'çapsız' cevabı: Belli bir duruşun yok  - 1. Resim

Kurum sözlerini şöyle tamamladı;

"SEÇİMDEN SONRA KOLTUĞU KAYBEDECEKLER"

"Bunlar neden bu kadar hırçınlar, neden rahatsızlar biliyor musunuz? Çünkü, bu yetersiz eş genel başkan; seçimden sonra koltuğundan olacak. Diğeri de o ilgisiz, bilgisiz, kibri aklının önüne geçmiş belediye başkanı var ya, o da bavullarını alıp o çok sevdiği tatil beldelerine gidecek. Bunların telaşı bu.”

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...