Tgrt Haber
28 Ocak 2022 21:55

Mustafa Sarıgül ilçe başkanını fırçaladı! TikTok paylaşımı gündem oldu

Çektiği videolarla sıkça gündeme gelen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün yeni TikTok paylaşımı yine dikkat çekti. Bodrum ilçe başkanını fırçalayan ve elini masaya vurarak üye sayısını beğenmeyen Sarıgül’ün paylaşımı kısa sürede çok konuşulanlar arasına girdi.

Mustafa Sarıgül ilçe başkanını fırçaladı! TikTok paylaşımı gündem oldu
Mustafa Sarıgül,tiktok,,bodrum,,Türkiye Değişim Partisi

2014 yılında CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanı adayı olan 2019 yılında DSP’den Şişli Belediye Başkanı adayı olarak seçime giren Mustafa Sarıgül, kurduğu Türkiye Değişim Partisi’yle yeniden siyasete atıldı. 

SARIGÜL’ÜN VİDEOLARI GÜNDEM OLUYOR

Türkiye Değişim Partisi’ni kurduktan sonra sosyal medyayı daha sık kullanmaya başlayan Sarıgül paylaştığı videolarla sıkça adından söz ettirmeye devam ettiriyor. Daha önce çektiği videolarla vatandaşlar ile sohbet eden ve çarpıcı açıklamalarda bulunan Sarıgül, Bodrum ziyareti sonrasında paylaştığı video yine gündeme düştü.

İLÇE BAŞKANINI AZARLADI

Mustafa Sarıgül partisinin Bodrum ilçe binasını ziyareti sonrasında parti üyelik sayısının kaç olduğunu sordu. İlçe başkanından gelen cevap ile çılgına dönen Sarıgül, "Koca Bodrum'da 170 üye olur mu?" diyerek kızdı. Sarıgül, ilçe başkanına "Mayıs ayında geldiğim zaman, 170'in yanına bir sıfır daha koymuş olacaksın!" diyerek de talimat verdi.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...