Tgrt Haber

Ömer Çelik'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan İsrail'e tepki 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
26 Nisan 2024 22:42 - Güncelleme : 26 Nisan 2024 23:29
Ömer Çelik'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan İsrail'e tepki 

Son dakika haberi... İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tepki gösterdi. Çelik paylaşımında, "Netanyahu hükümetinin soykırımcı bir barbarlıkla hareket ettiğini ifade ediyor olmamız elbette bu katliam şebekesini rahatsız ediyor." dedi. 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine cevap verdi. 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ifadelerine "İsrail Dışişleri Bakanı, Sn Cumhurbaşkanımızı ve Türkiye'yi seviyesiz bir şekilde hedef alan açıklamalarına devam etmiş. Katliam siyasetinin üyeleri tarafından yapılan bu seviyesiz açıklamalar yok hükmündedir." sözleri tepki gösterdi. 

Ömer Çelik'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan İsrail'e tepki  - 1. Resim

"KATLİAM ŞEBEKESİ RAHATSIZ OLDU"

Çelik sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

İsrail Dışişleri Bakanı, Sn Cumhurbaşkanımızı ve Türkiye'yi seviyesiz bir şekilde hedef alan açıklamalarına devam etmiş. Katliam siyasetinin üyeleri tarafından yapılan bu seviyesiz açıklamalar yok hükmündedir.

Netanyahu hükümetinin soykırımcı bir barbarlıkla hareket ettiğini ifade ediyor olmamız elbette bu katliam şebekesini rahatsız ediyor.

Cumhurbaşkanımız bu soykırım şebekesine karşı insanlığın ve küresel vicdanın sesidir. Tüm uluslararası platformlarda Filistin halkının haklarını en üst seviyede savunmaya devam edeceğiz.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...