Tgrt Haber

Özgür Özel, İmamoğlu'nu Kılıçdaroğlu'na şikayet etti: Beni bu adamdan kurtarın

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
31 Ocak 2024 12:33 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 12:39
Özgür Özel, İmamoğlu'nu Kılıçdaroğlu'na şikayet etti: Beni bu adamdan kurtarın
,Kemal Kılıçdaroğlu,,CHP

CHP lideri Özgür Özel'in Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı. Özel'in Ekrem İmamoğlu'nu Kılıçdaroğlu'na şikayet ettiği iddia edildi.

Yerel seçimlere çok az bir süre kala CHP içinde yaşanan krizin boyutu her geçen gün derinleşiyor. Kemal Kılıçdaroğlu'ndan genel başkanlık koltuğunu devralan Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile anlaşmazlıklar yaşadığına dair bilgiler kulislere sızıyordu.

Geçtiğimiz günlerde CHP lideri Özgür Özel, eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüştü. İki isim görüşmede; parti içerisindeki son durum ve yerel seçimlere ilişkin konuları ele almıştı.

"EKREM BEY TALİMAT VERİYOR"

Muhalif gazeteci Enver Aysever, kendi hesabında yaptığı canlı yayında, iki liderin görüşmesine ilişkin dikkat çeken detayları paylaştı. Aysever, şu ifadeleri kullandı:

"Ekrem Bey ile Özgür Bey’in Tunç Bey'in ismini çizdiğini ben çoktandır biliyorum. Ekrem Bey'in şöyle bir durumu var. Maalesef Özgür Bey kendi genel başkanlığını elde edemeden genel başkanlık süresi dolacak. Ekrem Bey talimat veriyor. Tartışma çıktığı zaman da bu iş çözülemiyor. Neticede Ekrem Bey'in dediği oluyor

Özgür Özel, İmamoğlu'nu Kılıçdaroğlu'na şikayet etti: Beni bu adamdan kurtarın

"LÜTFEN BENİ BU ADAMDAN KURTARIN"

Bildiğim, emin olduğum bir şey var. Özgür Bey ile Kemal Bey'in yaptığı ikili görüşmede, Özgür Bey diyor ki, ‘Genel Başkanım lütfen beni bu adamdan kurtarın.’ Şaka gibi geliyor değil mi? Ama gerçek… İstedikleri kadar yalanlasınlar, bunu her yerde ispatlarım. Kemal Bey'e pişman olduğunu, Ekrem Bey'in başına bela olduğunu ve parti kültürünü bilmediğini söylüyor"

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...