Tgrt Haber

Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na uyarı: Sonuçları çok ağır olur

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Halk TV
23 Haziran 2023 10:17 - Güncelleme : 23 Haziran 2023 10:43
Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na uyarı: Sonuçları çok ağır olur
Özgür Özel,CHP,Kılıçdaroğlu

Daha önce genel başkanlığa aday olacağı sinyalini veren CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'na uyardı. Yerel seçim çağrısı yapan Özel, "Bu şekilde devam edersek telafisi çok ağır olur" dedi.

CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim mağlubiyeti ve istifa baskılarına rağmen genel başkanlık koltuğunda oturmakta ısrar etmesi, CHP'de kaosu beraberinde getirdi.

İMAMOĞLU GEMİLERİ YAKTI

Dün 81 il başkannının yayınladıkları bildiriyle destek verdiği Kılıçdaroğlu, koltuğunda kararlılıkla oturacağı sinyalini perçinlerken "değişim" parolasıyla adaylık sinyali veren Ekrem İmamoğlu, dün yaptığı açıklamalarla adeta gemileri yakmıştı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "CHP'de değişim olmazsa yerel seçimleri kaybederiz" çıkışı sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan jet cevap gelmişti. "Değişimin bayraktarlığını yapan partiye nasıl değişimin önünü aç dersiniz" diyerek İmamoğlu'nu hedef alan Kılıçdaroğlu, "Bir kişinin iradesiyle değişim olmaz" sözleriyle lider değişimine kapıları kapatmıştı.

Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştiren İmamoğlu'nun ardından bugün de CHP Grup Başkanı Özgür Özel'den dikkat çekici bir çıkış geldi. Daha önce İmamoğlu gibi genel başkanlık mesajları veren Özel, son açıklamasıyla, "Kılıçdaroğlu karşıtı cephedeki konumunu" iyice ortaya koydu.

YEREL SEÇİM VE KURULTAY UYARISI

Halk TV'den İsmail Küçükkaya'ya demeç veren Özel, 2024 yılında düzenlenecek yerel seçimler üzerinden İstanbul ve Ankara'yı işaret ederek, parti kurultayının kesinlikle yerel seçim öncesi olması gereiktiğini belirtti ve "Seçim sonrasında içine düştüğümüz durumdan çıkmamız, tabanımızı heyecanlandırmamız lazım. Bu şekilde devam edersek CHP için çok olumsuz tablolar çıkabilir bunun telafisi de çok ağır olur" ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak: Halk TV
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...