Tgrt Haber

Sinan Oğan cumhurbaşkanlığı adaylığını duyurdu!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
07 Eylül 2022 10:08 - Güncelleme : 07 Eylül 2022 10:16
Sinan Oğan cumhurbaşkanlığı adaylığını duyurdu!
sinan oğan,adaylık,cumhurbaşkanlığı seçimi

MHP eski milletvekili Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı adaylığını resmen açıkladı. Oğan sosyal medya hesabı Twiitter’da profiline ‘Türk milliyetçilerinin bağımsız cumhurbaşkanı adayı’ ibaresini ekledi. 

2023 yılının Haziran ayında yapılması planlanan seçimlere yaklaşık 9 ay kaldı. Cumhur İttifakı’nın adayı aylar öncesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan olurken muhalefet kanadından resmi olarak herhangi bir aday duyurulmadı. Kılıçdaroğlu’nun masadan teklif gelirse 'adaylığa hazırım' mesajına İYİ Parti lideri Meral Akşener de kendisine böyle bir teklif geldiği takdirde 'gurur duyarım' demesi kulisleri hareketlendirdi.

6’LI MASADA ADAY BELİRSİZLİĞİ

6’lı masanın hangi adayı duyuracağı dört gözle beklenirken Cumhurbaşkanı Erdoğan da her fırsatta CHP lideri Kılıçdaroğlu’na ‘ya aday ol ya da adayını açıkla’ sözlerini kullandı. 6’lı masanın aday belirsizliği sürerken bir cumhurbaşkanlığı adaylığı dikkat çekti.  

SİNAN OĞAN ADAY OLDU

Eski MHP milletvekili Sinan Oğan, sosyal medya hesabına “Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı” ibaresini ekledi. Oğan daha önceki açıklamalarında “Kılıçdaroğlu aday olursa ben de olurum” ifadelerini kullanmıştı

Sinan Oğan cumhurbaşkanlığı adaylığını duyurdu!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...