Tgrt Haber

Siyasi partilerin seçim afişleri ve pankartları toplatıldı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Anadolu Ajansı
30 Mart 2024 19:46 - Güncelleme : 30 Mart 2024 20:03

Yarın yapılacak yerel seçimler öncesi propaganda serbestliği sona erdi. İstanbul'da siyasi partilerin afiş, flama ve pankartları toplanmaya başlandı.

Türkiye'de 60 milyonu aşkın seçmen yarın Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gidecek. Bugün saat 18.00 itibarıyla propaganda serbestliği sona erdi.

Yasakların başlamasıyla birlikte İstanbul'da siyasi partilerin pankart ve flamaları belediye ekiplerince toplanmaya başlandı.

Siyasi partilerin seçim afişleri ve pankartları toplatıldı - 1. Resim

EKİPLER DÜĞMEYE BASTI

Kentte ilçe belediyelerine bağlı temizlik işleri ekipleri, saat 18.00 itibarıyla görev alanlarında bulunan flama, afiş ve pankartları toplamak için harekete geçti.

Siyasi partilerin seçim afişleri ve pankartları toplatıldı - 2. Resim

Fatih Belediyesi ekipleri, Millet Caddesi ve ara sokaklarda, maket bıçağı ve ucunda kesici alet bulunan uzun sopalarla afiş ve flamaların iplerini kesti.

Siyasi partilerin seçim afişleri ve pankartları toplatıldı - 3. Resim

Toplanan malzeme araçlara yüklenirken, yüksek yerlerdeki flama ve afişlerin merdivenli araç yardımıyla söküleceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...