Tgrt Haber
27 Eylül 2022 17:29 - Güncelleme : 27 Eylül 2022 18:34

Son dakika! Erdoğan, Mersin'deki terör saldırısına tepki gösterip HDP'ye sert çıktı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kadın Kolları toplantısında açıklamalarda bulundu. Mersin'deki terör saldırısına tepki gösteren Erdoğan, isim vermeden HDP'ye sert çıktı. Erdoğan, "İki terörist kadını parlamentoda bulunan parti istismar ediyor. Bu ne vicdan, bu nasıl bir anlayış, nasıl bir beyin yıkama yaptınız ki bu iki kadın kendilerini batıl davanız için feda etti" dedi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Erdoğan, Mersin'deki terör saldırısına tepki gösterip HDP'ye sert çıktı
Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da gerçekleştirilen Kadın Kolları Kuruluşundan Bugüne MYK ve İl Başkanları ile Toplantı programında açıklamalarda bulundu. Mersin'deki terör saldırısına tepki gösteren Erdoğan, isim vermeden HDP'ye sert çıktı. Erdoğan, "İki terörist kadını parlamentoda bulunan parti istismar ediyor. Bu ne vicdan, bu nasıl bir anlayış, nasıl bir beyin yıkama yaptınız ki bu iki kadın kendilerini batıl davanız için feda etti" dedi.

Erdoğan konuşmasının devamında küresel ekonomik krizin Türkiye'ye olan etkileri değerlendirdi ve sıkıntı yaşayan her kesimi rahatlatacak adımların atıldığı atmaya da devam edeceklerini söyledi. Tüm kesimlerin gelirlerini yılbaşında ciddi şekilde tekrar yükseltileceğini belirten Erdoğan, "enflasyonun yol açtığı refah kaybını aşama aşama gidermekte kararlıyız" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"AK PARTİ'DE KADINLARIN ÇOK ÖNEMLİ PAYI VAR"

AK Parti Türk siyasi hayatında en yaygın ve etkin kadın teşkilatlanmasını kuran, genel merkezinden sandık kurullarına kadar kadınlara en çok yer veren partidir. Seçimlerden birinci parti olarak çıkmamızda kadınlarımızın gönül kazanma faaliyetlerin büyük katkısı vardır. Dünyada pek çok siyasi parti AK Parti'nin kadın teşkilatlanması modelini örnek alarak kendisine uyarlamaya çalışmıştır. Kadınlarımız faaliyetleri hayati gayretleri yanında, Türkiye'nin son 20 yılında elde ettiği tüm kazanımlarda çok önemli payları vardır. Hayata geçirdiğimiz her eser ve hizmette kadınlarımızı yanımızda görmenin verdiği şevkle daha ileri adımlar attık. Sadece sorunları, istismarları, dramları, mağduriyetleriyle gündeme gelen kadınlarımızı, ülkemizin beşeri sermayesinin ana unsuru haline dönüştürdük.

MERSİN'DEKİ TERÖR SALDIRISINA TEPKİ: "İKİ TANE TERÖRİST KADINI KİMLER İSTİSMAR EDİYOR?"

Dün Mersin'de yaşanan hadiseyi gördük. İki tane terörist kadını kimler istismar ediyor? Malum parlamentoda olan parti. Adı parti, ama dikkat edin, terörist olarak kullandığı iki kadın kendilerini patlatıyorlar ve Mersin'de bunlar ölüyor. Bu nasıl bir vicdan, nasıl bir anlayış? Nasıl bir beyin yıkama ameliyesi yaptınız ki bu iki kadın kendilerini batıl davası için feda etti.

"BUNLAR (HDP-PKK) MAALESEF BATIL DAVASI İÇİN İNSANLARINI, KADINLARINI YOK EDİYOR"

Üstelik polis evimizi imha etmeye çalışırken. Hangi yüzle bu milletin karşısına çıkıp kendilerini anlatacaklar? Hangi yüzle 'Biz özgürlükçüyüz, Türk siyasi hayatında varız' diyecekler? Hangi yüzle? Bugüne kadar yüzlerce kadın bu batıl terör davası için kendilerini yok etti. Biz kadınlarımızla, milletimize hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Dağ, taş, kar, kış demeden bunu yapıyoruz. Bunlar maalesef batıl davası için insanlarını, kadınlarını yok ediyor.

"ENFLASYONUN YOL AÇTIĞI REFAH KAYBINI AŞAMA AŞAMA GİDERMEKTE KARARLIYIZ"

Küresel ekonomik krizin ülkemize olan etkileri sebebiyle sıkıntı yaşayan her kesimi rahatlatacak adımları attık, atmayı da sürdüreceğiz. Tüm kesimlerin gelirlerini yılbaşında ciddi şekilde tekrar yükselterek, enflasyonun yol açtığı refah kaybını aşama aşama gidermekte kararlıyız.

Emin olun 2023'te biz ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ama muhalefet cephesinde epeyce bir isim zorunlu emekliliğe ayrılacak. Kifayetsiz muhterisleri önce kendi partileri tasfiye edecek, sonra da milletimiz hepsini siyaset arşivinin tozlu raflarına kaldıracak. Bugüne kadar 15 seçimde bunu başarmış bir parti olarak 2023'te daha büyük zaferlere imza atmamızın önünde hiçbir engel yoktur. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...