Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman başkan adaylarını duyurdu: İşte tam liste...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2024 15:25 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 16:10
Son dakika,Adıyaman,Yerel seçim,Seçim,Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman işçe başkanlarını tek tek duyurdu. Konuşmasında muhalefete de yüklenen Erdoğan, "14-28 Mayıs'ın üzerinden 8 ay geçti ama CHP ve eski ortaklarının kavgası bitmedi. Her gün yeni bir skandala uyanıyoruz" dedi.

Erdoğan, AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Muhalefet arasında çıkan krizlere değinen Erdoğan, "14-28 Mayıs'ın üzerinden 8 ay geçti ama CHP ve eski ortaklarının kavgası bitmedi" dedi.

Cumhur İttifakı olarak vatandaşların umutlarını asla boşa çıkarmayacaklarının altını çizen Erdoğan, "Muhalefetin ne yaptığını, hangi yalanlara sarıldıklarını biz asla önemsemiyoruz. Milletimiz bunların fikrini çok iyi biliyor. Biz işimize odaklanıyoruz" ifadelerini kullandı.

"BİZ TUTMAYACAĞIZ SÖZÜ VERMEYECEĞİZ"

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Adıyaman'da yaklaşık 32 bin konutumuzun yapımı devam ediyor. Hedefimiz deprem bölgesinde 2 ay içinde 75 bin konutun teslimini yapmaktır. Biz tutamayacağız sözü vermeyeceğiz.

Adıyaman'ımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız. Mevlam ülkemizi, milletimizi her türlü afetten muhafaza buyursun diyorum. Bugün Adıyaman'a aynı zamanda teşekkür borcumuzu ödemek için geldik. 14-28 Mayıs seçimlerinde Adıyaman bizi bağrına bastı. 

Adıyaman 6'lı masa denilen proje yapının yalan siyasetine fırsat vermedi. Bunların oyunlarına gelmedi. Adıyaman'ın doğru ve basiretli bir tercih yaptığını görebiliyoruz.

"CHP VE ESKİ ORTAKLARININ KAVGASI BİTMEDİ"

"Yere göğe sığdıramadıkları zatın bugün adının anılmasına tahammül edemiyorlar. Seçim faturasını bir kişiye kestiler. 14-28 Mayıs'ın üzerinden 8 ay geçti ama CHP ve eski ortaklarının kavgası bitmedi. Her gün yeni bir skandala uyanıyoruz. CHP seçmenin umudunu kıran Bizans oyununa şahit oluyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman başkan adaylarını duyurdu: İşte tam liste... - 1. Resim

"UMUTLARINIZI ASLA BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ"

Cumhur İttifakı olarak sizlerin umutlarını asla boşa çıkarmayacağız. Muhalefetin ne yaptığını, hangi yalanlara sarıldıklarını biz asla önemsemiyoruz. Milletimiz bunların fikrini çok iyi biliyor. Biz işimize odaklanıyoruz.

"BİZİM GÜNDEMİMİZDE ENFLASYONLA MÜCADELE VAR"

Son dönemde üzerimize salınan terör örgütlerinin başını nasıl ezeriz bunun mücadelesini veriyoruz. Bizim hedefimizde ülkemizi, bölgesel ve küresel krizlerin çözümünde anahtar konuma getirmek var. Bizim gündemimizde insanlarımızın canını yakan hayat pahalılığı ve enflasyonla mücadele var. Bizim gündemimizde ülkemizi lideri ülke yapmak var. Bunun dışında  bir saikle hareket etmeyi kendimize zul sayıyoruz. Biz iş yapmanın eser ortaya koymanın, 85 milyonun dertlerine derman olmanın peşindeyiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman başkan adaylarını duyurdu: İşte tam liste... - 2. Resim

ADIYAMAN BAŞKAN ADAYLARI TAM LİSTE...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından Adıyaman ilçe adayları tek tek duyurdu. İşte Adıyaman'ın ilçe belediye başkan adaylarının tam listesi...

  • Besni-Reşit Alkan
  • Çelikhan-Mustafa Bulut
  • Gerger-Erkan Aksoy
  • Gölbaşı-Hakan Toydaş
  • Kahta-Mehmet Can Hallaç
  • Samsat-Halil Fırat
  • Sincik-Mehmet Korkut
  • Tut-Ercan Öncebe
Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...