Tgrt Haber

YRP ile AK Parti bir kez daha görüşecek mi? YRP'li isim TGRT Haber'e açıkladı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2024 12:16 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 17:14
YRP ile AK Parti bir kez daha görüşecek mi? YRP'li isim TGRT Haber'e açıkladı
,AK parti,ittifak

Son dakika haberi... AK Parti ile YRP heyetleri arasında bir görüşme yapılacağı iddiasına açıklama geldi. tgrthaber.com.tr'ye konuşan YRP'li kaynak, iddiaları yalanladı. 

AK Parti ile Yeniden Refah Partisi heyetleri arasında peş peşe ittifak görüşmeler gerçekleştirilmişti. İki parti arasında bir anlaşmaya varılamayınca YRP lideri Fatih Erbakan, yerel seçimlere tek başlarına gireceklerini duyurmuştu.

Ancak AK Parti ve Yeniden Refah heyetleri arasında yeni bir görüşme yapılacağı iddia edildi. 

tgrthaber.com.tr'den Baran Aksoy'a konuşan Yeniden Refah Partili (YRP) kaynak, ittifak girişimleri kapsamında ortaya atılan yeni görüşme iddialarının gerçeği yansıtmadığını aktardı.

"YRP, ADAYLARINI DUYURACAK"

İki parti heyetlerinin bir araya gelmeyeceğini net bir şekilde ifade eden YRP'li kaynak; "Yeniden Refah Partisi adaylarını duyuracak" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

YRP yerel seçimlere kendi adaylarıyla gireceklerini açıklamasına rağmen, kulis bilgisi olduğu iddia edilen bazı haberlerde; YRP-AK Parti heyetlerinin yeni bir görüşme yapacağı iddia edilmişti. 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...