Tgrt Haber
30 Nisan 2021 13:58

Son Dakika...Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli aşı için tarih verdi

Son Dakika Haberi...Cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli aşının ne zaman kullanılabileceğini açıkladı.

Son Dakika...Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli aşı için tarih verdi
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN,CUMA NAMAZI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kovid-19 aşılarıyla ilgili, "Aşı tedariğinde ben herhangi bir sıkıntı yaşayacağımızı kabul etmiyorum." ifadelerini kullandı.

Erdoğan,  "Şu anda elimizde aşımız var, yeteri derecede var." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Rusya'yla) Şu anda yine yaptığımız görüşmelerle Sputnik aşısı inşallah geliyor, gelecek." diye konuştu.

Biontech aşılarının tedariğiyle ilgili de Erdoğan, "Biontech, Almanya'dan onun verilmiş sözü var. O da inşallah gelecek." ifadelerini kullandı.

EYLÜL-EKİM

Ben fevkalade bir durum olacağına inanıyorum. Yerli aşıyla da şu an üniversitelerimiz, bazı ilaç firmalarımız yoğun bir çalışmanın içindeler. Bana öyle geliyor ki onların bana verdikleri söze dayanarak konuşuyorum Eylül - Ekim gibi onların da üretime geçeceğine inanıyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...