Tgrt Haber

CHP'den kesin ihracı talep edilen Tanju Özcan'dan 'adalet' yürüyüşü kararı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
22 Haziran 2023 20:00 - Güncelleme : 22 Haziran 2023 20:08
CHP'den kesin ihracı talep edilen Tanju Özcan'dan 'adalet' yürüyüşü kararı
Tanju Özcan,CHP,yürüyüş

Son dakika haberi: Sosyal medyada CHP Genel Merkezi ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu aleyhinde yaptığı paylaşımlar sebebiyle 'kesin ihraç' talebiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Meydanı’ndan Ankara’daki CHP Genel Merkezi’ne yürüyeceğini açıkladı.

CHP'den ihraç cezası biten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, son dönemde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ve parti yönetimine eleştirel açıklamaları sebebiyle, kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferle ayrıldığı seçimin ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için 'değişim' sinyali yakan, bir yandan da parti yönetimini eleştiren açıklamalarda bulunan Özcan, bugün yapılan MYK toplantısında kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi. 

ÖZCAN SAVAŞ AÇTI 

Özcan, MYK toplantısında alınan kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilme kararına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi. Özcan, paylaşımında büyük harflerle 'Başkaldırıyorum' ifadesini kullandı. 

https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1671884731913469955

ANKARA'YA 'ADALET' YÜRÜYÜŞÜ 

Gazeteci İsmail Saymaz, Özcan'ın 'kesin ihraç' kararını protesto etmek amacıyla Bolu'dan Ankara'daki CHP Genel Merkezi'ne yürüyüş yapacağını iddia etti. 

Saymaz paylaşımında, "Özcan, değişim ve adalet için 3 Temmuz’da Bolu Meydanı’ndan Ankara’ya CHP Genel Merkezi’ne yürüyeceğini söyledi" ifadelerini kullandı. 

Özcan'ın bu hamlesi akıllara, 2017 yılında Ankara'dan İstanbul'a kadar 'Adalet' temasıyla yürüyüş gerçekleştiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu getirdi. 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...