Tgrt Haber

Tanju Özcan'dan Mansur Yavaş itirafı: Meral Hanım’a kazık attı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
23 Haziran 2023 00:18 - Güncelleme : 23 Haziran 2023 00:18
Tanju Özcan'dan Mansur Yavaş itirafı: Meral Hanım’a kazık attı
CHP,Tanju Özcan,Mansur Yavaş,Meral Akşener

Seçimlerin ardından partisine yönelik sert eleştirilerde bulunan ve CHP'den kesin ihracı istenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu. Seçimden önce Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının açıklanması ile 6'lı Masa'dan büyük bir gürültüyle ayrılan İYİ Parti lideri Meral Akşener'e siyasi kazık atıldığını söyleyen Özcan'dan Mansur Yavaş ile ilgili dikkat çeken bir itiraf geldi. 

CHP'den kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan katıldığı bir canlı yayınınında Cumhuriyet Halk Partisi'ni topa tuttu. 

Parti içinde FETÖ'cülerin cirit attığını iddia eden Özcan, "Adayımız yanlıştı, küçük partilere rüşvet verildi, yol yürüdüğümüz insanlar yanlıştı, FETÖ'cüleri partiye toplamışız" dedi. 

Altılı Masa'da Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının açıklanmasının ardından yaşanan krize ilişkin çok konuşulacak bir iddia ortaya atan Özcan, "Meral Hanım’a siyasi bir kazık attı" diyerek Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ı işaret etti. 

"MANSUR YAVAŞ, AKŞENER'E KAZIK ATTI"

Meral Akşener'in Mansur Yavaş'ın oyununa geldiğini söyleyen Özcan, "Akşener gibi tecrübeli bir siyasi, birileri ile görüşmeden çıkıp açıklar mı?" diyerek 6'lı Masa'da yaşanan krizin iç yüzünü anlattı.

Mansur Yavaş'ı Meral Akşener'i kandırmakla suçlayan Özcan, "Mansur Yavaş önce Meral Akşener’in adaylık teklifini kabul etti, Meral Hanım da masadan kalktı. Sonra Meral Hanım’a siyasi bir kazık attı ve Kılıçdaroğlu’na destek mesajı paylaştı" ifadelerini kullandı.  

 

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...