Tgrt Haber

Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın '600 daire' iddiasına rest çekti: Tapusunu getirmezsen namertsin

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
23 Mart 2024 13:06 - Güncelleme : 23 Mart 2024 13:42

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, CHP'li Mansur Yavaş'a mal varlığı üzerinden sert tepki gösterdi. Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına TGRT Haber canlı yayınında rest çeken Altınok, "Tapusunu getirirsen ben istifa edeceğim. Ama getirmezsen ve istifa etmezsen namertsin" cevabını verdi.

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, AK Parti'nin Büyük Ankara Mitingi öncesi TGRT Haber canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Turgut Altınok'un açıklamalarından satır başları şöyle:

"5 YIL DAHA BÖYLE GEÇEMEZ"

"Soğuğa rağmen vatandaşlarımız mitinge geliyor. Sahadaki durum güzel. İlgi, coşku güzel, özgüven yüksek. Bir sosyal medyada estirilen suni hava var, bir de sokaklardaki gerçek hava var. Dolayısıyla Ankara hizmetten yana oyunu kullanacak. Çünkü bir 5 yılı daha böyle yaşayamaz Ankara. Trafik, ulaşım ciddi bir problem. Benden yatırım beklemeyin diyen bir belediye başkanı. 5 yılda Ankara'ya hiçbir katma değer kazandıracak proje gerçekleştiremeyen, verdiği sözleri tutmayan bir belediye başkanı. Eskinin sermayesinden yedi Ankara ama artık sermaye bitti.

EMEKLİLERE 5 BİN TL DESTEK

Projelerimiz toplumun her kesiminde iyi bulundu. Kaynak var. Yapacağımız bütün destekler bütçenin yüzde 10-12 arasına karşılık gelecek. Emeklilere 5 bin TL vereceğiz. Doğal gaz desteğini 500 liradan 1000 liraya çıkarıyoruz. Çiftçimize, hayvancılıkla uğraşanlara desteğimizi artıracağız.

Köylerimize doğal gaz götüreceğiz. Ankara'ya 80 kilometre metro yapacağız. Sayın Yavaş 58 km sözü vermiş, 5 santim bile yok. En azından çık kamuoyundan özür dile.

CUMHURBAŞKANI MİTİNGDE MÜJDE VERECEK Mİ?

Cumhurbaşkanımız emeklilere müjde verebilir diye bir şey söylemedim ama emeklilerimize biz büyükşehir belediyesi olarak imkanlarımızı vereceğiz. Hiçbir emeklimizi zorda, darda bırakmayacağız. Evi olmayan emeklileri ev sahibi yapacağız. 

Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın '600 daire' iddiasına rest çekti: Tapusunu getirmezsen namertsin - 1. Resim

MAL VARLIĞINDAKİ '600 DAİRE' İDDİALARINA SERT TEPKİ

Büyükşehir Belediye Başkanı, yani onlar bunu çıkarıyor. Hangi malda şaibe var? Belediye Başkanı olduktan sonra mal varlığımız azalmış. Bir de belediye başkanı olduktan sonra mal varlığı çoğalan var. Sayın Yavaş'a soruyorum. Londra'dan ev aldığını söylüyorsun. Dünyanın en pahalı kentinden. Bu evi kaç para aldın? Şu an oturduğu evin değeri 25 milyon lira. Bunu belediye başkanlığı maaşıyla alamazsın. Veya avukatlık ücretiyle aldıysan hangi davalara girdin? 

Turgut Altınok adına 600 dairenin tapusunu getirirsen ben istifa edeceğim. Ama getirmezsen ve istifa etmezsen namertsin dedim. Yalandır, iftiradır, çamurdur. Altınok'un neyi varsa hepsi kayıtlıdır ve belediye başkanı olduktan sonra zengin olanlara sorsunlar."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...