Tgrt Haber

Turgut Altınok'tan 'malvarlığı' açıklaması: Hepsi Allah’ın, biz emanetçiyiz

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
13 Mart 2024 12:16 - Güncelleme : 13 Mart 2024 12:22
Turgut Altınok'tan 'malvarlığı' açıklaması: Hepsi Allah’ın, biz emanetçiyiz

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, malvarlığıyla ilgili açıklamada bulundu. Altınok, "Mal bizim değil Allah’ın, hepsi Allah'ın, biz emanetçisiyiz" dedi.

Yerel seçimlere 18 gün kaldı. Partilerin seçim hazırlıkları sürerken bazı adaylar da mal varlıklarını açıklamıştı. O isimlerden biri de Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tu...

"HEPSİ ALLAH'IN, BİZ EMANETÇİSİYİZ"

"Malvarlığınızı açıklamayı düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine konuşan Altınok, “94 yılında aday olduğumda bir gazetenin manşeti ‘Ankara’nın en zengin belediye başkanı’ diye. Mal bizim değil Allah’ın, hepsi Allah'ın, biz emanetçisiyiz. Altınok’un malvarlığı, belediye başkanı olmadan önce. Belediye başkanı malvarlığını verirler. malvarlığım belediye başkanlığımın öncesinde. Belediye başkanlığına baktığımızda kayıp var. Benim arabam belediyenin önünde durur, özel işim varsa kendi arabama biner giderim. 20 yıl görev yapıyorum, belediyenin kasasından 1 kuruş seyahat param, 1 kuruş harcırah yoktur " dedi.

Turgut Altınok'tan 'malvarlığı' açıklaması: Hepsi Allah’ın, biz emanetçiyiz - 1. Resim

"MALVARLIĞIMI AÇIKLAYACAĞIM"

Eşinin çocuğunun 20 yıl boyunca hiç makam arabasına binmediğinin söyleyen Altınok, "20 yıldır 1 metre kare yeşil alan ne ticarete ne konuta çevrilmiştir. Türkiye’de en çok parkı olan belediye Keçiören Belediyesi'dir, spor salonu olan Keçiören Belediyesi’dir. 5 yılda Ankara Büyükşehir’in bir tek spor salon yapmamıştır. 4,5 yıldır ABB buz patenini açamadı. Biz Ovacık’ta 6 ayda buz pateni yaptık. Ankara’dan çocuklar Keçiören’e patene geliyor. Kaskını, patenini biz veriyoruz. malvarlığımı açıklayacağım. Kendim istediğim zaman açıklayacağım. Kimse alınmasın belediye başkanlığı maaşıyla ev aldım, Londra’dan ev aldım. Londra’da evim falan yok, çocuklarım şirketi de yok. Londra’da belediye başkanlığı maaşıyla ev alamazsınız. Londra’da kimin evi varsa ona sorun. Altınok’un neyi varsa Türkiye sınırlarındadır. Başka bir kıblegahımız yoktur. malvarlığımı açıklayacağım. Belediye başkanı olana kadar avukatlık yapıyorsun, Londra’dan ev aldın mı, alabildin mi?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...