Tgrt Haber

Yavuz Ağıralioğlu istifa iddialarına net cevap verdi: Mücadeleye devam edeceğim

06 Nisan 2022 12:18 - Güncelleme : 06 Nisan 2022 12:24
Yavuz Ağıralioğlu istifa iddialarına net cevap verdi: Mücadeleye devam edeceğim

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinin yeni Başkanlık Divanı’nda görev almaması üzerine açıklamalarda bulundu. Partisinin TBMM’deki grup toplantısın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Ağıralioğlu, istifa iddialarını reddederek, “Partimde iyilik anlamında mücadele etmeye devam edeceğim. Makam ve mevkilerden güç almam” dedi. Ağıralioğlu ayrıca önümüzdeki günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşeceğini sözlerine ekledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçen hafta partisinin başkanlık divanında yaptığı değişiklik siyaset gündemini ısıttı. Akşener, Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanı olan Ağıralioğlu’na yeni divanda görev vermeyerek dikkat çekti. Bu değişikliğin ardından Ağıralioğlu’nun ‘partisinden Istifa edeceği’ iddiaları kulislerde dolaşmaya başladı. 

“BENİM İÇİN İFTİHARDIR”

İYİ Parti’nin grup toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Ağıralioğlu, “Dört yıldır genel başkanımın ve partimin vermiş olduğu görevleri yaptım. Son divan değişikliği dolayısıyla toplumda bir endişe ve üzüntüye dönük olması siyasetin sorunlu dilinin bunca kamplaşma döneminin dönebileceğinin göstergesidir. Bunca kamplaşmanın arasında her partilinin ortak düşüncesi olması benim için iftihardır. Partimde iyilik anlamında mücadele etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı. Ağıralioğlu, yapılan değişikliği görev değişikliği olarak tamamladı. 

“MAKAM VE MEVKİLERDEN GÜÇ ALMAM”

Ağıralioğlu, “Makam ve mevkilerden güç almam. Kalbimden kuvvet alarak konuşurum ve konuşmaya devam edeceğim. İyilik yolunda iyiler ile memleketin selameti için mücadele edeceğiz. Benim yerime atanan arkadaşımız da ülkücü ve milliyetçidir. Genel başkanımız ile görüşeceğiz” şeklinde konuştu.

Yavuz Ağıralioğlu istifa iddialarına net cevap verdi: Mücadeleye devam edeceğim

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...