Tgrt Haber
26 Mart 2014 20:05

Yılmaz, 'Süreci sabote etmeye çalışıyorlar'

Bakan Yılmaz, 'Başbakanımıza, Türkiye'nin istikrarına, çözüm sürecine, saldırıyorlar' dedi

Yılmaz, 'Süreci sabote etmeye çalışıyorlar'
Kalkınma Bakanı, Cevdet Yılmaz,türkiye'nin istikrarı,çözüm süreci,

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl'deki temasları kapsamında partisince Sancak beldesinde düzenlenen mitingde, AK Parti'nin laf ve slogan partisi değil, icraat ve hizmet partisi olduğunu söyledi. Bu nedenle "Daima millet, daima hizmet" dediklerini ifade eden Yılmaz, bu kapsamda Sancak beldesinin altyapı çalışmalarının tamamlandığını, bazı köylerde köy içi parke taşı döşendiğini, köylere içme suyu götürüldüğünü, sulama suyu götürmeye başladıklarını belirtti.
Yerel yönetimle merkezi yönetim el ele verdiğinde, gönül gönüle olduğunda hizmetin bereketinin arttığına dikkati çeken Yılmaz, "Altyapı nankör bir yatırımdır. Yer altında olduğu için nerede yatırım yapıldığı görülmüyor. Başkaları yerin üstünde duruyorlar ama çalışmıyorlar. Biz hem yerin altında hem yerin üstünde çalışıyoruz. AK Parti'yi diğer partilerden ayıran en önemli özellik, yapamayacağı şeylerin sözünü vermemesi, verdiği sözü de yerine getirmesidir" diye konuştu. Yılmaz, AK Parti Sancak Belediye Başkan adayı Nusret Koçin'e destek isteyerek, "Bakın siyasette bir gerçek var. Siyasetçinin sermayesi nedir? Verdiğiniz oylardır. Siz ne kadar çok oy verirseniz, Nusret beye ne kadar çok destek verirseniz, onun başı daha fazla dik olur" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...