Tgrt Haber

Son dakika! YSK Başkanı'ndan yerel seçim açıklaması

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
07 Mart 2024 16:48 - Güncelleme : 07 Mart 2024 17:06
Son dakika! YSK Başkanı'ndan yerel seçim açıklaması

Son dakika haberi... YSK Başkanı Ahmet Yener, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Yener, teknik malzeme eksikliği ve personel eksikliği konusunda ihtiyacı olan il ve ilçelerin sorunlarının giderildiğini söyledi.

Yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. YSK Başkanı Ahmet Yener, son yapılan çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yener, teknik malzeme eksikliği ve personel eksikliği konusunda ihtiyacı olan il ve ilçelerin sorunlarının giderildiğini aktardı.

"SORUNSUZ VE PROBLEMSİZ BİR ŞEKİLDE..."

Yener konuşmasında satır başları:

"Teknik malzeme eksikliği ve personel eksikliği konusunda da ihtiyacı olan il ve ilçelerimizin bu sorunları giderilmiştir. Bugün de Diyarbakır'da incelemelerde bulundu. Seçim kurullarımız Diyarbakır'ın seçime hazır olduğunu yerinde gözlemledi.

İnşallah 31 Mart 2024 tarihinde tüm Türkiye'de olduğu Diyarbakır'da da sorunsuz ve problemsiz bir şekilde seçimleri gerçekleştiririz"

KATLA KATLA BİTMEZ

İstanbul'da 97 santimetrelik oy pusulası kullanılacak, en kısa oy pusulası ise Hakkari'de olacak. İstanbul Adalet Sarayı'ndaki İl Seçim Kurulu, kesin aday listesini ilan etti. Buna göre, 22 parti adayı ve 27 bağımsız aday olmak üzere toplam 49 aday yarışacak.

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...