Tgrt Haber
Politika - Politika
17 Ocak 2024 - 18:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan DSP lideri Önder Aksakal ile görüştü 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimler kapsamında, genel seçimlerde Cumhur İttifakı ile birlikte hareket ettiği Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal'ı Beştepe'de kabul etti.
 - 'Şimdi ne değişti?'
17 Ocak 2024 - 18:18

Akşener'in 'karın ağrısı' sözlerine CHP'den jet cevap!

Teröre tepkiyi ayrı bir metinde göstermek isteyen CHP'ye Meral Akşener'den eleştiri geldi. "Karın ağrıları İYİ Parti miydi?" diye soran Akşener'e CHP'den jet cevap geldi. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, "Biz Meral Akşener'i asla karın ağrısı olarak görmedik" diyerek Akşener'e 4 yıl öncesini hatırlattı.
Politika - Politika
17 Ocak 2024 - 17:44

Türkiye İşçi Partisi (TİP) 7 belediye başkan adayını açıkladı

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, 4 büyükşehir ve 3 ilçe belediye başkan adayını duyurdu.
Politika - Politika
17 Ocak 2024 - 17:19

AK Parti'de Ankara'dan sonra İzmir adayı da belli oldu

AK Parti'nin Ankara'da düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısı öncesi aday isimleri netleşmeye başladı. Ankara'dan sonra İzmir adayı da öğrenildi. Kulislere göre AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ oldu.
Politika - Politika
17 Ocak 2024 - 17:07

Destici'den Erdoğan görüşmesi öncesi ittifak açıklaması

BBP lideri Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşme öncesi yerel seçimlerde 51 şehir ve tüm ilçelerde belediye başkan adayı çıkaracaklarını açıkladı. Destici, Cumhur İttifakı’yla da büyükşehirler ve bazı illerde işbirliği yapacaklarını duyurdu.
 - AK Parti'de isimler netleşiyor
17 Ocak 2024 - 16:40

AK Parti’nin 8 kentte daha belediye başkan adayları belli oldu

AK Parti'nin Kütahya, Bilecik, Malatya, Kayseri, Kahramanmaraş, Karabük, Sakarya ve Şanlıurfa belediye başkan adayları belli oldu.
 - AK Parti'nin Ankara adayı belli oldu
17 Ocak 2024 - 16:13

Son dakika! AK Parti'nin Ankara adayı belli oldu

Son dakika haberi: İstanbul'da Murat Kurum'u aday olarak gösteren AK Parti'de Ankara adayının kim olacağı oldukça merak ediliyordu. AK Parti, Ankara'da Turgut Altınok'u başkan adayı olarak gösterdi.
Politika - Politika
17 Ocak 2024 - 15:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP lideri Destici ile görüşecek

AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 18.30'da Beştepe'de BBP lideri Mustafa Destici ile bir görüşme gerçekleştirecek.
 - 55'in sırrı ortaya çıktı
17 Ocak 2024 - 15:44

MHP'nin aday sırrı ortaya çıktı: Neden hep 55 isim?

Milliyetçi Hareket Partisi yerel seçimler öncesi 55 belediye başkanı adayını daha açıkladı. MHP'nin neden her defasında 55 isim açıkladığının sırrı da ortaya çıktı.
Politika - Politika
17 Ocak 2024 - 14:22

Son dakika! MHP 55 başkan adayını daha açıkladı

Son dakika haberi: Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si il 53'ü ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı.
Politika - Politika
17 Ocak 2024 - 12:21

AK Parti'den meclis üyeliği adaylıklarında 'mühendis' kriteri

Yerel seçimde belediye ve il genel meclisi üyeliği için aday kriterlerini belirleyen AK Parti, özellikle deprem bölgesi ve deprem riski olan yerlerde mutlaka inşaat, çevre ve jeoloji mühendislerini adaylar arasında gösterecek.
Politika - Politika
17 Ocak 2024 - 10:36

İYİ Partili isim, CHP ve DEM Parti’ye sert sözlerle yüklendi

İYİ Partili Müsavat Dervişoğlu, CHP ve DEM Parti’ye sert sözlerle yüklendi. CHP'ye DEM Parti ile ittifak görüşmeleri üzerinden tepki gösteren Dervişoğlu, "Sırtını PKK’ya yaslayanlar ve onlarla, herkesin gözü önünde açık ve şeffaf olarak hareket edenlerle aynı safta durmayacaktır" dedi.
 - Antalya ve Kocaeli adayı belli oldu
17 Ocak 2024 - 11:00

Son dakika! İYİ Parti'nin Antalya ve Kocaeli adayı belli oldu

Son dakika haberi... İYİ Parti lideri Meral Akşener, Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayının Nesrin Ünal olduğunu duyurdu. Akşener, Kocaeli'de ise Gencay Yıldıztekin'i aday olarak gösterdiklerini açıkladı.
 - 'İddialar gerçeği yansıtmıyor'
17 Ocak 2024 - 10:23

Deprem bölgesindeki iddialar gerçeği yansıtmıyor! YSK Başkanı'ndan 31 Mart açıklaması: Türkiye seçime hazır

Son dakika haberi... YSK Başkanı Ahmet Yener, Türkiye'nin 31 Mart 2024 seçimlerine hazır olduğunu söyledi. Yener, seçim dönemlerinde bir kişinin birden fazla kaydının olup olmadığı, mükerrerlik, "ölü seçmenler, vatandaş olmayanlar oy kullandı" şeklindeki algıların gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Politika - Politika
17 Ocak 2024 - 10:19

AK Parti'den İstanbul için yeni bir seçim şarkısı daha: Eline doğduk yoluna baş koyduk

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, kritik yerel seçimleri öncesinde dikkat çeken yeni bir şarkı daha paylaştı. Şarkıda yer alan, "Sevdamızsın İstanbul, davamızsın İstanbul, eline doğduk yoluna baş koyduk, Vakit tamam yeniden İstanbul" ifadeleri oldukça beğenildi.
 - 'Büyükerşen'den Özel’e DSP tehdidi' iddiası!
17 Ocak 2024 - 06:09

Eskişehir'de neler yaşandı? "Büyükerşen'den Özel’e DSP tehdidi" iddiası

Yeniden aday gösterilmeyen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i DSP'den aday olmakla tehdit ettiği öne sürüldü.
 - CHP'de gerilim artıyor! İşte son kulis...
17 Ocak 2024 - 03:09

CHP'de gerilim artıyor! Cem Küçük son kulisi paylaştı: Özel İmamoğlu'ndan rahatsız

Yerel seçim hızla yaklaşırken ana muhalefet partisi CHP'de kazan kaynıyor. Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük, son kulis bilgisini paylaştı. Özgür Özel'in İmamoğlu'ndan rahatsız olduğunu ve karşı harekete geçtiğini söyleyen Cem Küçük, "Kemal beyin ekibiyle temas halinde, Ankara'da ofis açılıyormuş" dedi.
Politika - Politika
17 Ocak 2024 - 00:07

Gazeteci Tolgahan Erdoğan: CHP Adalar ve Esenyurt'u HDP'ye(DEM)'e verecek

Yerel seçimlere sayılı günler kala kulis bilgileri sızmaya başladı. Gazeteci Tolgahan Erdoğan verdiği sıcak kulis bilgisinde "CHP Adalar ve Esenyurt'u HDP'ye (DEM)'e verecek. Beşiktaş'ta Murat Ongun'un adı geçiyor. CHP'de Sarıyer için büyük kavga var. Sarıyer'de 'Şükrü Genç aday gösterilmezsem bağımsız aday olabilirim' dedi.
 - Adaylık eleştirilerine Lütfü Savaş'tan cevap
16 Ocak 2024 - 21:49

Adaylık eleştirilerine Lütfü Savaş'tan cevap: Tek müsebbibi ben değilim

CHP'nin Hatay'da yeniden aday gösterdiği Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, eleştirilere cevap verdi. Bu depremin tek sorumlusunun kendisi olmadığını belirten Savaş, "Kentsel dönüşümlere karşıymışım gibi imaj çizilmeye çalışıldı. Özellikle sosyal medya boyutunda" dedi. Savaş ayrıca parti içinde anket yapıldığını ve anketlerden birinci çıktığını belirtti. 
 - Meclis'ten teröre karşı ortak bildiri
16 Ocak 2024 - 19:26

Meclis'ten teröre karşı ortak bildiri: Tüm dünyaya ilan ediyoruz...

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen terör saldırılarına yönelik Meclis Başkanlığı tezkeresinde, "Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm terör örgütleriyle içeride ve dışarıda kararlılıkla mücadele edecek güç ve kudrete sahip olduğunu tüm dünyaya ilan ediyoruz." denildi.
Başa Dön Sona Git