Tgrt Haber
 - 'Darmadağın edeceğiz...'
16 Ocak 2024 - 19:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni adım sinyali: 'Darmadağın edeceğiz...'

Son dakika haberi... Beştepe'deki kritik kabine toplantısı sona erdi. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan terörle mücadele konusunda yeni adımlar atılacağını söyleyerek "terör yuvalarının tamamını darmadağın etmeden durmayacağız" ifadelerini kullandı.
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan ek zammı açıkladı
16 Ocak 2024 - 18:24

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! En düşük emekli maaşı 10 bin TL oldu

Son dakika haberi... Beştepe'deki kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL'den 10 bin TL'ye çıkarıldığını duyurdu. Terörle mücadelenin durmaksızın devam edeceğini söyleyen Erdoğan, yeni adımlar atılacağını söyledi.
 - Özgür Özel'den İYİ Parti'ye çağrı
16 Ocak 2024 - 17:21

Özgür Özel'den İYİ Parti'ye çağrı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, şehit cenazelerinde kendilerine yönelik protesto gösterilerinden hükümeti sorumlu tuttu. Terörle ilgili kendi bildirilerini hazırladıklarını, AK Parti'nin peşinden gitmeyeceklerini söyleyen Özel, İYİ Parti'ye de çağrıda bulundu.
Politika - Politika
16 Ocak 2024 - 17:11

AK Parti'nin Muğla adayı Aydın Ayaydın: Muğla hizmete susamış bir il

AK Parti'nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretin ardından gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Ayaydın, Muğla'nın uzun yıllardan beri hizmete susamış bir il olduğunu söyledi.
Politika - Politika
16 Ocak 2024 - 16:42

DEM Parti'den CHP ile ittifak açıklaması

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatımoğulları Oruç, yerel seçimlerde CHP ile ittifak görüşmelerine ilişkin kritik açıklamalarda bulundu. Oruç, görüşmeler ve iş birliği konularının netlik kazandıkça paylaşacaklarını söyledi.
 - 'Yeniden' rakip!
16 Ocak 2024 - 15:35

Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı kararını açıkladı

Son dakika haberi... Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, AK Parti ile ittifak görüşmelerinin kesildiğini duyurdu.
 - Meclis'te terörle mücadele oturumu
16 Ocak 2024 - 15:20

Meclis'te terörle mücadele oturumu: Terör koridorunu parçaladık

Son dakika haberi... TBMM'de terörle mücadeleye ilişkin bilgilendirme oturumunda konuşan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Terör koridorunu parçaladık" dedi. Bakan Güler, bölgede 78 teröristin öldürüldüğünü belirtti. Bakan Fidan ise KYB'nin PKK'ya alan açtığını belirterek, ağır yaptırım adımları atacaklarını söyledi.
 - Son ankette çarpıcı sonuç
16 Ocak 2024 - 14:58

Son ankette çarpıcı sonuç: İşte İstanbul ve Ankara'da seçmenin tercihi

Areda Survey, yerel seçimler öncesi 'tgrthaber.com.tr'ye özel bir anket çalışması yaptı. Ankara ve İstanbul'da seçmenin nabzını tutan şirketin anketinden çıkan sonuç dikkat çekti.
Politika - Politika
16 Ocak 2024 - 13:46

Fatih Mehmet Maçoğlu'nun aday gösterileceği yer resmen duyuruldu

Türkiye Komünist Partisi, Fatih Mehmet Maçoğlu'nun aday gösterileceği yeri resmen duyurdu. Maçoğlu, CHP'nin İstanbul'daki kalesi Kadıköy'den aday gösterilecek.
Politika - Politika
16 Ocak 2024 - 13:25

Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu aylar sonra aynı karede

CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer’in hayatını kaybeden annesi son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde CHP lideri Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu aylar sonra aynı karede görüntülendi.
 - Kalıcı ateşkese destek istedi
16 Ocak 2024 - 12:57

Son dakika! Dışişleri Bakanı Fidan'dan dünyaya Filistin çağrısı! Kalıcı ateşkese destek istedi

Son dakika haberi... Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hırvatistan Dışişleri Bakanı Gordan Grlic Radman ile ortak basın toplantısı düzenledi. Fidan, iki ülke arasındaki dış ticaret hacmi hedefinin 2 milyar dolar olarak belirlendiğini söyledi.
 - İYİ Parti’de 130 istifa birden!
16 Ocak 2024 - 12:06

İYİ Parti’de 130 istifa birden! Sayı 300'e çıkabilir

Adana'da İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanlığı’nda 130 üye aynı anda istifa etti. Partililer, sayının gün içinde 300'ü bulmasını bekliyor.
 - Hepsini tek tek engelledi
16 Ocak 2024 - 11:50

İYİ Parti'deki istifalar Akşener'i gücendirdi: Hepsini tek tek engelledi

CHP'nin ittifak teklifine 'hayır' cevabı veren İYİ Parti'de başlayan istifa depremi Meral Akşener'i gücendirmiş durumda... Akşener, sosyal medyada istifa edenlerden bazılarını engellediği öğrenildi.
 - "Çürüyen habis virüsleri"
16 Ocak 2024 - 11:10

Devlet Bahçeli'den ABD ve Batı'ya sert tepki: Çürüyen habis virüsleri

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında ABD ve BATI'ya çok sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Batı'nın çürüyen toplum bünyesinin saçtığı habis virüsler aynı anda dünyanın diğer coğrafyalarına da bulaşmaktadır" dedi.
Politika - Politika
16 Ocak 2024 - 10:49

Efsane vali Yazıcıoğlu'nun oğlu "Biz babadan böyle gördük" diye paylaştı

Türkiye'nin "Efsane Valisi" olarak sevilen Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Tokat'tan aday oldu. Yazıcıoğlu "Biz babadan böyle gördük" klibi paylaştı.
 - "Sinek dahi sokulmamalı!"
16 Ocak 2024 - 10:35

Bahçeli: Sinek dahi sokulmamalıdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Grup Toplantısı'ndan konuştu. Bahçeli "Türkiye'nin geleceği için huzur hattı kurulmalı ve bu hatta sinek bile sokulmamalıdır" dedi.
Politika - Politika
16 Ocak 2024 - 09:40

Saadet Partisi'nden yerelde iş birliğine açık kapı

Millet İttifakı'nın dağılmasının ardından yerel seçimlere kendi adaylarıyla katılma kararı alan Saadet Partisi, bazı bölgelerde iş birliğine açık kapı bıraktı.
 - YSK'den 'aday listesi' kararı
16 Ocak 2024 - 09:24

YSK'den 'aday listesi' kararı: Son tarih 20 Şubat...

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart'ta yapılacak seçimler için aday listelerinin verilmesinde uyulması gereken yönteme ilişkin kararını Resmi Gazete’de yayımladı. Karara göre, aday listeleri en geç 20 Şubat Salı günü saat 17.00'ye kadar il ve ilçe seçim kurullarına teslim edilecek.
 - 5 büyükşehirde ittifak iddiası
16 Ocak 2024 - 09:19

DEM Parti ve CHP el sıkıştı: 5 büyükşehirde ittifak iddiası

İYİ Parti'den iş birliği için ret cevabı alan CHP, DEM Parti'nin kapısını çalmıştı... Üst üste gerçekleşen görüşmelerin ardından DEM Parti'nin CHP'nin ittifak teklifine 5 büyükşehir için 'evet' dediği öne sürüldü.
 - İlk durağı seçmen olacak
16 Ocak 2024 - 08:09

Murat Kurum 22-23 Ocak’ta başlıyor! İlk durak seçmen

AK Parti yönetimi, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 20 Ocak Cumartesi günü İstanbul'un ilçe adaylarını kamuoyu ile tanıştıracak. İstanbullu seçmenin meraka beklediği AK Parti'nin vaat ve projeleri de önümüzdeki hafta duyurulacak.
Başa Dön Sona Git