Tgrt Haber
Politika - Politika
12 Ocak 2024 - 16:07

İBB başkan adayı Murat Kurum’dan kentsel dönüşüm mesajı

AK Parti'nin İBB başkan adayı Murat Kurum, esnaf ziyareti sırasında İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamada bulundu. Kurum, olması gereken her yerde riskli binaların dönüşümünü sağlayacaklarını söyledi.
POLİTİKA - POLİTİKA
12 Ocak 2024 - 14:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Murat Kurum arasında dikkat çeken diyalog

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'nın AK Parti adayını pazar günü açıklayacaklarını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasını yaparken kulağına eğilerek "Pazartesi" şeklinde düzeltme yapmak isteyen Murat Kuruma'a "Yok değişti pazar günü" şeklinde yanıt verdi.
Politika - Politika
12 Ocak 2024 - 14:24

Son dakika! DEM Parti aday çıkaracağı 7 ili açıkladı

CHP ile ittifak görüşmelerini sürdüren DEM Parti, 7 ilde belediye başkan adaylarını duyurdu. DEM Parti; Ankara, Antalya, Bolu, Konya, Kocaeli, Kayseri, Samsun’da aday çıkaracak.
 - 'Beklemedikleri bir hüsran yaşayacaklar'
12 Ocak 2024 - 14:10

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete yerel seçim mesajı: Beklemedikleri bir hüsran yaşayacaklar

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. Yerel seçimlere ilişkin konuşan Erdoğan, muhalefetin beklemediği bir hüsran ile karşı karşıya kalacaklarını söyledi.
 - "İkimiz de Angaralıyız"
12 Ocak 2024 - 13:36

Son dakika! Erdal Beşikçioğlu'ndan Yavaş hakkında ilk açıklama: İkimiz de Angaralıyız

CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu, adaylığı sonrası kameraların karşısına geçerek ilk kez konuştu. Beşikçioğlu, 'Mansur Yavaş adaylığını istemedi' iddiasına da cevap verdi.
POLİTİKA - POLİTİKA
12 Ocak 2024 - 13:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, evinden çıktığı sırada yol üstünde kendisini bekleyen vatandaşla sohbet etti. O anlar kameralara yansıdı.
Politika - Politika
12 Ocak 2024 - 13:13

Türk halkı, CHP - DEM Parti ittifakına ne diyor? İşte anket sonuçları...

İYİ Parti'ye sunduğu iş birliği teklifinden ret cevabı alan CHP, DEM Parti'nin kapısını çalmıştı... İki parti arasında temaslar devam derken ittifak görüşmelerine ilişkin bir anket yapıldı. Peki Türk halkı, CHP-DEM Parti ittifakına ne diyor? İşte detaylar...
Politika - Politika
12 Ocak 2024 - 12:25

Yeniden Refah Partisi'nden 'ittifak' açıklaması

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın, yerel seçim ittifaklarına ilişkin görüşlerini ilerleyen günlerde açıklayacağı, bunun dışındaki kişisel görüş ve ifadelerin parti açısından bağlayıcılığı olmadığı bildirildi.
Politika - Politika
12 Ocak 2024 - 11:54

Bahçeli'nin Tire talebi: Cumhur İttifakı MHP'li adayı destekleyecek

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin İzmir Tire'ye yönelik özel bir talebinin olduğunu, Tire'de Cumhur İttifakı olarak yerel seçimlerde MHP'li bir adayın gösterileceğini söyledi.
 - CHP'de 'Behzat Ç' krizinin perde arkası
12 Ocak 2024 - 11:13

CHP'de Erdal Beşikçioğlu krizinin perde arkası: Mansur Yavaş cephesi kırgın, adaylıktan çekilme olacak mı?

Türkiye'nin Behzat Ç. karakteriyle tanıdığı Erdal Beşikçioğlu'nun Ankara'da Etimesgut Belediye Başkan Adaylığı CHP'yi karıştırmış durumda... Kulislerde Mansur Yavaş'ın adaylıktan çekileceği söylentileri yayıldı. İşte CHP içinde krize neden olan gelişmenin perde arkası...
 - 'Üzülmedim ama kırıldım'
12 Ocak 2024 - 09:29

Eskişehir'den aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen'den CHP'ye mesaj: Üzülmedim ama kırıldım

CHP, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i 25 yılın ardından bu seçimde aday göstermedi. Şehirde anket yapılmasını eleştiren Büyükerşen, "Bizi tanımıyorsa anketle tanıması kırıcı bir olaydı. Kırıldık, burkulduk biraz" dedi.
POLİTİKA - POLİTİKA
12 Ocak 2024 - 08:55

Meral Akşener ve eşi 42. evlilik yıl dönümünü "Sevemez kimse seni" şarkısıyla kutladı

İYİ Parti lideri Meral Akşener ve 42 yıldır evli olduğu eşi Tuncer Akşener, evlilik yıl dönümlerini "Sevemez kimse seni" şarkısı eşliğinde kutladı.
 - Akşener en büyük hedefinden vazgeçti
11 Ocak 2024 - 23:51

Meral Akşener en büyük hayalinden vazgeçti: Yarım kaldı  

Genel seçimlerden önce Millet İttifakı'nın seçimi kazanacağını söyleyen İYİ Parti lideri Meral Akşener, 'başbakanlık' hayalinden vaz geçti. Sıklıkla dile getiriği 'Başbakan olacağım' sözü ile ilgili "Türkiye'nin refahına dair hayallerimiz yarım kaldı" dedi. 
Politika - Politika
11 Ocak 2024 - 23:22

Meral Akşener'den iddialı yerel seçim sözleri: Tahmin edemeyeceğiniz bir sonuç alacağız

Adana'daki yerel seçimlere dair iddialı açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "İddia ediyor ve inanıyorum ki büyükşehirler, ilçelerimiz ve illerimiz dahil olmak üzere tahmin edilemeyecek bir sonuç alacağız" ifadelerini kullandı.
Politika - Politika
11 Ocak 2024 - 23:04

Murat Kurum'dan şehit ailesine taziye ziyareti

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum, Irak'ın kuzeyinde şehit düşen Mehmetçik Yasin Karaca'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. 
POLİTİKA - POLİTİKA
11 Ocak 2024 - 22:42

CHP'li meclis üyesi Tevfik Göksu'yu ve AK Parti'yi övdü ortalık karıştı

CHP’den ihracı istenen Beşiktaş Meclis Üyesi Mehmet Ali Tüy, Adıyaman’da hemşerileri olan Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ile Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'yu tebrik edince CHP’li Meclis üyeleri tepki gösterdi.
 - 'İlk defa böyle bir şey gördük'
11 Ocak 2024 - 22:29

CHP'li meclis üyesi Tevfik Göksu ve AK Parti'yi övdü ortalık karıştı

CHP’den ihracı istenen Beşiktaş Meclis Üyesi Mehmet Ali Tüy, Adıyaman’da hemşerileri olan Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ile Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'yu tebrik edince CHP’li Meclis üyeleri tepki gösterdi.
 - Özgür Özel'den Büyükerşen mesajı
11 Ocak 2024 - 21:57

Özgür Özel'den Yılmaz Büyükerşen mesajı: Tecrübesiyle katkı sağlayacak

Yerel seçimler için aday belirlemede son aşamaya gelen CHP'nin Eskişehir hamlesi dikkat çekti. 25 yıldır şehrin belediye başkanlığını yapan Yılmaz Büyükerşen aday gösterilmedi. Özel ve İmamoğlu tarafından ikna edilen Büyükerşen'in yerine Ayşe Ünlüce aday yapıldı. 
Politika - Politika
11 Ocak 2024 - 20:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Regaip Kandili mesajı 

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İslam alemin Regaip Kandilini kutladı. Erdoğan sosyal medya paylaşımında, "Aziz milletimizin ve İslam âleminin Leyle-i Regaib'ini tebrik ediyor, bu ulvi gecenin başta zor günlerden geçen Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere tüm insanlığa refah, huzur ve hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Gecemiz mübarek olsun" dedi. 
 - Seçimlere bağımsız girecek
11 Ocak 2024 - 18:25

CHP'li Belediye Başkanı zehir zemberek sözlerle istifa etti! Seçimlere bağımsız girecek

CHP'li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, partisinden istifa etti. İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Bozdoğan, "Yerel seçimlere bağımsız aday olarak girme kararı aldım" ifadelerini kullandı.
Başa Dön Sona Git