Tgrt Haber
 - 'Üzülmedim ama kırıldım'
12 Ocak 2024 - 09:29

Eskişehir'den aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen'den CHP'ye mesaj: Üzülmedim ama kırıldım

CHP, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i 25 yılın ardından bu seçimde aday göstermedi. Şehirde anket yapılmasını eleştiren Büyükerşen, "Bizi tanımıyorsa anketle tanıması kırıcı bir olaydı. Kırıldık, burkulduk biraz" dedi.
POLİTİKA - POLİTİKA
12 Ocak 2024 - 08:55

Meral Akşener ve eşi 42. evlilik yıl dönümünü "Sevemez kimse seni" şarkısıyla kutladı

İYİ Parti lideri Meral Akşener ve 42 yıldır evli olduğu eşi Tuncer Akşener, evlilik yıl dönümlerini "Sevemez kimse seni" şarkısı eşliğinde kutladı.
 - Akşener en büyük hedefinden vazgeçti
11 Ocak 2024 - 23:51

Meral Akşener en büyük hayalinden vazgeçti: Yarım kaldı  

Genel seçimlerden önce Millet İttifakı'nın seçimi kazanacağını söyleyen İYİ Parti lideri Meral Akşener, 'başbakanlık' hayalinden vaz geçti. Sıklıkla dile getiriği 'Başbakan olacağım' sözü ile ilgili "Türkiye'nin refahına dair hayallerimiz yarım kaldı" dedi. 
Politika - Politika
11 Ocak 2024 - 23:22

Meral Akşener'den iddialı yerel seçim sözleri: Tahmin edemeyeceğiniz bir sonuç alacağız

Adana'daki yerel seçimlere dair iddialı açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "İddia ediyor ve inanıyorum ki büyükşehirler, ilçelerimiz ve illerimiz dahil olmak üzere tahmin edilemeyecek bir sonuç alacağız" ifadelerini kullandı.
Politika - Politika
11 Ocak 2024 - 23:04

Murat Kurum'dan şehit ailesine taziye ziyareti

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum, Irak'ın kuzeyinde şehit düşen Mehmetçik Yasin Karaca'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. 
POLİTİKA - POLİTİKA
11 Ocak 2024 - 22:42

CHP'li meclis üyesi Tevfik Göksu'yu ve AK Parti'yi övdü ortalık karıştı

CHP’den ihracı istenen Beşiktaş Meclis Üyesi Mehmet Ali Tüy, Adıyaman’da hemşerileri olan Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ile Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'yu tebrik edince CHP’li Meclis üyeleri tepki gösterdi.
 - 'İlk defa böyle bir şey gördük'
11 Ocak 2024 - 22:29

CHP'li meclis üyesi Tevfik Göksu ve AK Parti'yi övdü ortalık karıştı

CHP’den ihracı istenen Beşiktaş Meclis Üyesi Mehmet Ali Tüy, Adıyaman’da hemşerileri olan Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ile Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'yu tebrik edince CHP’li Meclis üyeleri tepki gösterdi.
 - Özgür Özel'den Büyükerşen mesajı
11 Ocak 2024 - 21:57

Özgür Özel'den Yılmaz Büyükerşen mesajı: Tecrübesiyle katkı sağlayacak

Yerel seçimler için aday belirlemede son aşamaya gelen CHP'nin Eskişehir hamlesi dikkat çekti. 25 yıldır şehrin belediye başkanlığını yapan Yılmaz Büyükerşen aday gösterilmedi. Özel ve İmamoğlu tarafından ikna edilen Büyükerşen'in yerine Ayşe Ünlüce aday yapıldı. 
Politika - Politika
11 Ocak 2024 - 20:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Regaip Kandili mesajı 

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İslam alemin Regaip Kandilini kutladı. Erdoğan sosyal medya paylaşımında, "Aziz milletimizin ve İslam âleminin Leyle-i Regaib'ini tebrik ediyor, bu ulvi gecenin başta zor günlerden geçen Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere tüm insanlığa refah, huzur ve hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Gecemiz mübarek olsun" dedi. 
 - Seçimlere bağımsız girecek
11 Ocak 2024 - 18:25

CHP'li Belediye Başkanı zehir zemberek sözlerle istifa etti! Seçimlere bağımsız girecek

CHP'li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, partisinden istifa etti. İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Bozdoğan, "Yerel seçimlere bağımsız aday olarak girme kararı aldım" ifadelerini kullandı.
 - Destici, AK Parti ile ittifak şartını açıkladı
11 Ocak 2024 - 17:51

Mustafa Destici, AK Parti ile ittifak şartını açıkladı! İşte istediği şehir

Büyük Birlik Partisi lideri Mustafa Destici, AK Parti ile ittifak görüşmelerinin devam ettiğini söyledi. Bir önceki yerel seçimlere göre oylarını ikiye katlamak istediklerini belirten Destici, partisinin seçimlere motive olabilmesi için talep ettiği belediyeyi açıkladı.
 - MHP 55 başkan adayını daha açıkladı
11 Ocak 2024 - 17:18

Son dakika! MHP, 55 belediye başkan adayını daha açıkladı: İşte o isimler

Son dakika haberi: MHP, 2'si büyükşehir 12 ilde adayını açıklamıştı. MHP, bugün 55 belediye başkan adayını daha açıkladı. İşte o isimler...
Politika - Politika
11 Ocak 2024 - 16:26

DEM Parti'den CHP'ye iadeiziyaret: Yerel seçimde iş birliği olacak mı?

CHP'nin iş birliği ziyaretinin ardından DEM Parti'de bir iadeiziyaret gerçekleştirdi. CHP lideri Özgür Özel, partisinin genel merkezine gelen DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile görüştü.
Politika - Politika
11 Ocak 2024 - 16:18

Murat Kurum elleriyle döner kesip ikram etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum seçim çalışmaları için Avcılar'da temaslarda bulundu. Elleriyle döner kesen Murat Kurum çevresindeki gazetecilere verdi.
 - Hepsini görevden aldı
11 Ocak 2024 - 15:56

İYİ Parti'deki krize Meral Akşener noktayı koydu: Hepsini görevden aldı

İYİ Parti İzmir Belediye Başkanı Adayı Ümit Özlale ve İl Başkanı Sinan Bezircioğlu arasında başlayan krize Meral Akşener el attı. Akşener'in talimatıyla İYİ Parti Genel Merkezi İzmir İl Yönetimi görevden alındı.
POLİTİKA - POLİTİKA
11 Ocak 2024 - 15:51

Sandığa sayılı günler kala sürpriz karar! Pusuladan bir parti eksildi: 31 Mart yerel seçimlerine katılmayacaklar

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi pusuladan bir parti eksildi. Seçime katılacak siyasi parti sayısı 35'e düştü.
 - Murat Kurum'dan Avcılar'a metro müjdesi
11 Ocak 2024 - 12:53

Murat Kurum'dan Avcılar'a metro müjdesi

Avcılar'a metro müjdesi veren AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Halkalı’dan Avcılar’a metroyu bir durak daha uzatacağız. Tahtakele Ispartakule mevkiine de yeni bir metro hattı açacağız." dedi.
 - Önce Bahçeli sonra Kurtulmuş
11 Ocak 2024 - 12:18

Son dakika! Külliye'de kritik zirve: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Numan Kurtulmuş'u kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Beştepe'de saat 15.15'te başlayan görüşme yaklaşık bir saat sürdü. Erdoğan akşam saatlerinde ise TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'u kabul etti.
Politika - Politika
11 Ocak 2024 - 10:02

Eski Vali Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu MHP'den başkan adayı oldu

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; eski Vali Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nun MHP'den başkan adayı oldu.
 - 8 başlıkta AK Parti’nin yerel seçim manifestosu
11 Ocak 2024 - 07:53

8 başlıkta AK Parti’nin yerel seçim manifestosu

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım başladı. AK Parti'nin son şeklini verdiği yerel seçim manifestosunun detayları ortaya çıktı. Manifesto 8 başlıktan oluşuyor. Kültür ve ekonomi başta olmak üzere her alanda hayat kalitesini yükseltecek yaklaşım ve projeler dikkat çekiyor.
Başa Dön Sona Git