Tgrt Haber
 - 'Atın gitsin bu adamı'
16 Temmuz 2023 - 18:20

Tanju Özcan Kılıçdaroğlu'nun ses kaydını yayınladı! 'Atın gitsin bu adamı'

Genel seçimlerin ardından Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik başlattığı 'istifa' çağrılarıyla gündemden düşmeyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu'na ait olduğu iddia edilen bir ses kaydını paylaştı. Özcan paylaşımına, "Arkamda herhangi bir 'Gizli Güç' yok" notunu düştü. 
 - Erdoğan'dan körfez turu
16 Temmuz 2023 - 11:58

Körfez ülkelerinde gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan! 3 günlük maraton başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez turuna çıkıyor. Yarın başlayacak diplomasi maratonu 3 gün sürecek. Erdoğan sırasıyla Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni ziyaret ederek mevkidaşlarıyla bir araya gelecek.
 - Gözler sorunlu 4 başlıkta...
15 Temmuz 2023 - 21:10

Türkiye-ABD ilişkilerinde yeni dönem! Gözler sorunlu 4 başlıkta...

NATO zirvesinin başladığı günden beri dünyanın gündemini Türkiye belirliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin gücünü göstererek küresel aktör olduğunu Litvanya'da gerçekleşen NATO zirvesinde açık ve net bir şekilde ortaya koydu. Peki yeni dönemde ABD ile neler konuşulacak, masaya neler yatırılacak ve neler belirleyici unsur olacak? İşte detaylar...
 - "Kimin nerede durduğunu not ettik"
15 Temmuz 2023 - 19:57

FETÖ ve destekçilerine net mesaj: Kimin nerede durduğunu not ettik

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" kapsamında Beylerbeyi Stadyumu'nda düzenlenen "Türkiye Yüzyılı'nın Kahramanları" programında açıklamalarda bulundu. FETÖ ve destekçilerine seslenen Erdoğan, "Kimin nerede durduğunu not ettik" dedi.
 - Kahramanlara teşekkür
15 Temmuz 2023 - 15:39

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 15 Temmuz paylaşımı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin 7'nci yıl dönümü nedeniyle sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Erdoğan mesajında darbeye direnen kahramanlara teşekkür etti.
 - 'Sıradan bir darbe teşebbüsü değil'
15 Temmuz 2023 - 15:30

Bahçeli'den 15 Temmuz mesajı: Sıradan bir darbe teşebbüsü değil

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan MHP lideri Bahçeli, "15 Temmuz, sadece ve sıradan bir darbe teşebbüsü değildir." dedi. 
Politika - Politika
15 Temmuz 2023 - 13:24

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: 15 Temmuz vatan sevgimizin mührüdür

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde FETÖ ile mücadeleyi sürdüreceklerini vurguladı. Çelik, "15 Temmuz, ülkemizi koruma konusunda bedeli ne olursa olsun kararlı olduğumuzun mührüdür" dedi.
Politika - Politika
15 Temmuz 2023 - 11:04

Hakan Fidan’ın Endonezya ziyaretinde dikkat çeken anlar! Ciddiyetini korudu...

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın Endonezya ziyaretindeki giydiği takım elbise gündem oldu. Mevkidaşlarının aksine yerel kültürleri simgeleyen gömlek giymeyen Fidan’ın tercihi dikkat çekti. 
 - Darbenin seyrinin değiştiği an
15 Temmuz 2023 - 10:08

Adım adım 15 Temmuz darbe girişimi! İşte darbe girişiminin seyrinin değiştiği an!

Tarihinde birçok darbeyle tökezleyen Türkiye, 15 Temmuz 2016’da bir kez daha hain bir darbe girişimiyle ihanete uğradı. Türk halkı canını dişine taktı, o darbecilere geçit vermedi. İhanetin üzerinden 7 yıl geçti.
 - "İstifa" değil "yenilenme" dedi!
15 Temmuz 2023 - 08:04

Kemal Kılıçdaroğlu “istifa” çağrılarına “yenilenme” sözleriyle cevap verdi!

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçim sonrası kendisine yöneltilen ‘istifa’ çağrılarına yine kulak tıkarken “değişim” isteyenlere “yenilenme” sözleri ile tepki gösterdi.
 - En büyük pay AFAD'ın
15 Temmuz 2023 - 00:02

Ek bütçe teklifi Meclis'te kabul edildi! En büyük pay AFAD'ın

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından Meclis Genel Kurulu'nda sunulan bütçe teklifi kabul edildi. Yılmaz, bütçenin büyük ölçüde deprem bölgesinin yeniden inşası için kullanılacağını belirtti. Ek bütçe miktarı 1 trilyon 119 milyar lira olacak şekilde planlandı.
 - 'İstifa etmiyorum, atsınlar'
14 Temmuz 2023 - 23:20

Tanju Özcan kararını değiştirdi! 'İstifa etmiyorum, partiden atsınlar'

CHP'den kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 20 Eylül’de partiden atılmasına dair karar çıkacağını ama 'bu zevki onlara tattırmamak için' tarih vererek kendisinin istifa edeceğini açıklamıştı. Özcan kararında değişikliğe giderek "Beni partiden atsınlar" dedi. 
 - Yerel seçime 'ittifak' kulisi!
14 Temmuz 2023 - 15:21

Yerel seçime 'ittifak' kulisi! Erdoğan'ın yakın çevresine söylediği teklif ortaya çıktı

Erdoğan'ın yakın çevresine söylediği teklif ortaya çıktı
 - "Gereken adımları atacağız"
14 Temmuz 2023 - 15:20

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan mesajı: Gerekli adımları atacağız

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazının ardından basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Erdoğan Yunanistan konusunda "Atılması gereken adımları atacağız" derken tahıl koridoru anlaşması ve AB ile ilişkiler konusunda da önemli mesajlar verdi.
Politika - Politika
14 Temmuz 2023 - 13:20

CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan yayıncı Jahrein'e tazminat davası!

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ünlü yayıncı ‘Jahrein’ lakaplı Ahmet Sonuç’a tazminat davası açtı.
 - 'Bu zevki onlara tattırmayacağım'
14 Temmuz 2023 - 12:13

Tanju Özcan tarih vererek duyurdu: CHP'den istifa edeceğim

CHP’den ihracı istenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 20 Eylül’de partiden atılmasına dair karar çıkacağını ama ‘bu zevki onlara tattırmamak için’ tarih vererek kendisinin istifa edeceğini söyledi. 
 - Adaylar için 5 test!
14 Temmuz 2023 - 11:06

AK Parti’de adaylar için 5 test! Yerel seçim öncesi çalışmalar hızlandı

Son dakika haberi: AK Parti yerel seçimler için yol haritasını belirlemeye başlarken yapılacak olan 5 değerlendirme sonucu adaylıklar netleşecek.
 - Tek gündem Erdoğan!
14 Temmuz 2023 - 09:49

Körfez’de gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti… “Ekonomi” vurgusu dikkat çekti…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yatırımlar açıcısından önem arz ettiren “körfez turu” ülkelerin manşetlerini süsledi. Gazeteler “ekonomi” vurgusuyla birçok anlaşmaya imza atılacağını kaydetti.
Politika - Politika
13 Temmuz 2023 - 21:57

Son dakika! MHP lideri Bahçeli emeklilere zam görüşmesi için TBMM'de: MHP çekimser kaldı

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, emeklilere zam görüşmesinin başlamasına dakikalar kala sürpriz bir şekilde TBMM Genel Kuruluna gitti. Yüzde 25'lik zam teklifi seyyanen artış olmadan Meclis'te kabul edilirken, MHP oylamada çekimser kaldı.
Politika - Politika
13 Temmuz 2023 - 17:12

Kılıçdaroğlu’ndan Akşener’e sürpriz ziyaret! Seçim yenilgisi sonrası ilk kez...

CHP lideri Kılıçdaroğlu, mayıs ayındaki seçim maratonunun ardından ilk kez İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ile bir araya geldi. CHP lideri, partinin kurmayları tarafından kapıda karşılanırken Akşener’in karşılamada yer almadı.
Başa Dön Sona Git