Tgrt Haber
 - 'Diktatör Kemal' sesleri 
12 Temmuz 2023 - 19:50

Yürüyüşünü tamamlayan Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'da başlattığı 'Değişim ve Adalet' yürüyüşünün sonuna geldi. Ankara'daki CHP Genel Merkezi önünde yürüyüşünü tamamlayan Özcan'ı kalabalık bir grup karşuladı. İstifaya davet ettiği CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözler sarf eden Özcan, "Sen demokrat değilsin. Koltuğu bırakması gereken bir genel başkansın" dedi. Genel Merkez binası önünde toplanan kalabalık ise "Diktatör Kemal" diye slogan attı.
 - "Ağzın bal yesin!"
12 Temmuz 2023 - 19:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gazeteciye ‘Avrupa Birliği’ cevabı: Ağzın bal yesin!

Erdoğan’dan gazeteciye ‘Avrupa Birliği’ cevabı
 - ‘Ev ödevi’ne yol haritası
12 Temmuz 2023 - 17:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsveç’in yeni adımını açıkladı: Bize yol haritası sunacak

NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. İsveç'im Türkiye'ye terörle mücadele konusunda yol haritası sunacağını söyleyen Erdoğan, "Bize sunulan yol haritasını TBMM’ye sunacağız. 7 maddelik taslağı meclis göndermek suretle meclis açıldığı zaman suretle Meclis Başkanımızın öne çıkaracağı bu olacaktır. Onay kararı Meclis'tir." dedi.
 - Mesele İsveç değil seçim
12 Temmuz 2023 - 16:52

Biden-Erdoğan görüşmesinin perde arkası! İşte seçimlerden önce Biden'ın gizli planı

Biden-Erdoğan görüşmesinin perde arkası!
Politika - Politika
12 Temmuz 2023 - 15:55

Can Atalay'ı ziyaret eden Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama! TBMM Başkanı'na çağrı yaptı

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cezaevinde tutuklu bulunan TİP Milletvekili Can Atalay'ı ziyaret etti. Ziyaretin temel sebebini açıklayan Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'a da çağrıda bulundu.
 - 'Siyasi komedi örneği'
12 Temmuz 2023 - 13:55

Son dakika! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki: Siyasi komedi örneği

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsveç'in NATO üyeliğini Meclis'e getireceklerini söylemesini eleştiren CHP lideri Kılıçdaroğlu'na AK Parti'den tepki geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kendi partisi içinde liyakati tartışılan birinin Cumhurbaşkanımızın siyasi liderliğini tartışması siyasi komedi örneğidir" dedi.
POLİTİKA - POLİTİKA
12 Temmuz 2023 - 10:35

Türkiye'nin AB ile inişli çıkışlı serüveni! Nasıl başladı, neden kopma noktasına geldi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İsveç’in NATO’ya üyeliğine karşılık AB kartını masaya çıkarması Türkiye’nin AB’ye üyelik serüvenini yeniden gündeme getirdi. İşte 1959 yılında başlayan ve bu güne kadar uzanan Türkiye’nin AB üyeliğinin inişli çıkışlı serüveni…
POLİTİKA - POLİTİKA
12 Temmuz 2023 - 10:00

Türkiye-NATO-İsveç zirvesi sonrası çarpıcı yorum: Yeni stratejide Türkiye kilit ülke

İsveç’in NATO’ya üyeliğine yeşil ışık yakan Türkiye, üçlü mutabakat ile kritik kazanımlar elde etti. Bu kazanımların başında gümrük birliğini yenilenmesi, vize serbestisi, NATO bünyesinde Terörle Mücadele Özel Koordinatörlüğü'nün kurulması geliyor. Peki mutabakatın kazananı kim? Türkiye, AB’ye üye olabilecek mi? Uluslararası İlişkiler uzmanı Dr. Gözügüzelli, “Türkiye, NATO’nun yeni stratejisinde kilit ülke” dedi.
 - Yerelde "iş birliğine" açık kapı!
12 Temmuz 2023 - 09:48

İYİ Parti’de CHP ile yerelde iş birliğine açık kapı!

İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın yaklaşan yerel seçimler öncesinde “CHP ile iş birliği yapılacak mı?” sorusuna cevap verdi. Aydın ayrıca Cumhur İttifakı’nın olası Anayasa değişikliği teklifine karşı partisinin tutumunun ipuçlarını paylaştı.
Politika - Politika
12 Temmuz 2023 - 09:25

Saadet ve Gelecek Partisi’nden ortak açıklama: Cesaretle direndik

Son dakika haberi: TBMM'ye CHP listelerinden giren Gelecek Partisi ve Saadet Partisi, parlamentoda grup kurma konusunda anlaşmaya vardı. Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi’nin ilk grup toplantısında açıklamalarda bulundu.
 - Tanju Özcan ateşi genel merkezde!
12 Temmuz 2023 - 08:18

Tanju Özcan ateşi bu sefer genel merkeze sıçrayacak!

Son dakika haberi: Bolu’dan ‘değişim’ yürüyüşü başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bugün akşam saatlerine doğru CHP Genel Merkezi önünde olması bekleniyor. Tüm CHP’lileri protesto mitingine davet eden Özcan buradan bir kez daha Kılıçdaroğlu’na “istifa et” çağrısında bulunacak.
 - "Türkiye'ye F16 verilmesini destekliyoruz"
12 Temmuz 2023 - 00:00

Kritik görüşmenin ardından ABD'den dikkat çeken açıklama: Türkiye'ye F16 verilmesini destekliyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vilnius'taki NATO Zirvesi'nde ABD Başkanı Joe Biden ile bir araya geldi. Kritik görüşmenin ardından ABD tarafından F16 satışlarına ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, Biden yönetiminin Türkiye'ye F16 satılmasını desteklediğini söyledi.
 - Zirve bitmeden ilk adım
11 Temmuz 2023 - 22:35

'Kanada silah ambargosunu kaldırdı' iddiası yalanlandı

İkinci Dağlık Karabağ Savaşı'nda Ermenistan'a karşı Azerbaycan'a destek verdiği için Türkiye'ye silah ambargosu uygulayan Kanada, ambargoyu kaldırma kararı aldığına yönelik haberlere yalanlama geldi.  
 - "Yeni süreç başladı"
11 Temmuz 2023 - 18:21

Erdoğan-Biden görüşmesinden sonra ilk açıklama: Hayırlara vesile olsun

Son dakika haberi: Litvanya'nın Vilnius kentinde, devlet ve hükümet başkanlarının katıldığı NATO zirvesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Biden bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Biden'ın gerçekleştirdiği görüşme 1 saat 15 dakika sürdü.
Politika - Politika
11 Temmuz 2023 - 17:55

Türkiye NATO Zirvesi'nde ne verdi ne aldı? İşte detaylar...

NATO zirvesinin yapıldığı Vinus’ta tarihi bir gün yaşandı ve ilklere imza atıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı duruşu sayesinde Türkiye masadan zaferle ayrıldı. Bu zaferin en net fotoğrafı ise Hakan Fidan ile İsveç Başbakanı Ulf Kristersson’un fotoğrafıydı. Minnet ve teşekkür sebebiyle oturduğu yerden kalkan Kristersson, hiç istifini bozmayan Hakan Fidanın elini sıktı. Ama görüşmeye dair tek detay bu değil tabi. Neler konuşuldu, Türkiye İsveç üzerinden bütün Avrupa’yı ve Amerika’yı kendine nasıl mecbur etti? Türkiye masadan hangi kazanımlarla kalktı? Türkiye Gazetesi İçerik Editörü Esra Aydoğdu derledi…
 - Jeopolitik intihar olur
11 Temmuz 2023 - 16:57

Türkiye, AB yolunda sona mı yaklaştı? Uzman isim yorumladı: AB'nin başka şansı yok

AB yolunda sona mı gelindi? Uzman isimler yorumladı: Başka şansları yok
POLİTİKA - POLİTİKA
11 Temmuz 2023 - 14:50

Türkiye rotasını Batı'ya çevirdi! İşte ani stratejik kararın perde arkası

Seçimlerden önce Rusya ve Orta Doğu’ya odaklanan Türkiye, seçim sonrasında yönünü Batı’ya çevirdi. Peki Türkiye’nin eksen değişikliğine gitmesinin nedeni nedir? İşte Ankara kulislerine göre en kritik neden… 
Politika - Politika
11 Temmuz 2023 - 12:36

İYİ Partili Beker'den Kılıçdaroğlu'na sert çıkış: 150 kez aday olsa da kazanamaz

İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun seçim yenilgisinin gerekçelerini sıralayarak, "Kılıçdaroğlu 150 kez aday olsa da Erdoğan'a karşı kazanamaz" dedi.
Politika - Politika
11 Temmuz 2023 - 11:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Srebrenitsa" mesajı: Asla unutmayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Srebrenitsa Soykırımı'nın 28'inci yıl dönümü ile ilgili sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Mesajda "Bir daha benzer vahşetler yaşamamak için Srebrenitsa’yı asla unutmayacağız, unutturmayacağız" ifadeleri yer aldı.
 - Gizli anlaşma mı var?
11 Temmuz 2023 - 11:30

Baba-oğul savaşında çarpıcı iddia! Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu anlaştı mı?

Baba-oğul savaşında çarpıcı iddia!
Başa Dön Sona Git