Tgrt Haber
POLİTİKA - POLİTİKA
11 Temmuz 2023 - 14:50

Türkiye rotasını Batı'ya çevirdi! İşte ani stratejik kararın perde arkası

Seçimlerden önce Rusya ve Orta Doğu’ya odaklanan Türkiye, seçim sonrasında yönünü Batı’ya çevirdi. Peki Türkiye’nin eksen değişikliğine gitmesinin nedeni nedir? İşte Ankara kulislerine göre en kritik neden… 
Politika - Politika
11 Temmuz 2023 - 12:36

İYİ Partili Beker'den Kılıçdaroğlu'na sert çıkış: 150 kez aday olsa da kazanamaz

İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun seçim yenilgisinin gerekçelerini sıralayarak, "Kılıçdaroğlu 150 kez aday olsa da Erdoğan'a karşı kazanamaz" dedi.
Politika - Politika
11 Temmuz 2023 - 11:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Srebrenitsa" mesajı: Asla unutmayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Srebrenitsa Soykırımı'nın 28'inci yıl dönümü ile ilgili sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Mesajda "Bir daha benzer vahşetler yaşamamak için Srebrenitsa’yı asla unutmayacağız, unutturmayacağız" ifadeleri yer aldı.
 - Gizli anlaşma mı var?
11 Temmuz 2023 - 11:30

Baba-oğul savaşında çarpıcı iddia! Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu anlaştı mı?

Baba-oğul savaşında çarpıcı iddia!
 - Emekli maaşlarına zam çağrısı
11 Temmuz 2023 - 10:34

Son dakika! MHP lideri Devlet Bahçeli'den emekli maaşına zam teklifi

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsveç'in NATO üyeliği ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin dayatmaları sineye çekecek kabile devleti olmadığını vurgulayan Devlet Bahçeli, "İsveç PKK'nın Avrupa'daki mağarasıdır. Kandil neyse Stockholm odur. İsveç hükümeti politikalarından 180 derece dönerse bir şey demeyiz" şeklinde konuştu. Emekli maaşlarına da değinen Bahçeli, "Yüzde 25'in yeterli olmadığı görüldü. Memura yapılan seyyanen zam emekli maaşlarına da yansıtılmalı" dedi.
 - 'Suriye'ye gidemiyorum'
11 Temmuz 2023 - 00:10

Ümit Özdağ'ın Suriye planına vize engeli 

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Suriye'nin başkenti Şam'a gideceğini duyuran Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın ülkeye giriş iznini iptal edildi. 
 - Dünya Erdoğan'ın restini konuşuyor
10 Temmuz 2023 - 21:47

Dünya Erdoğan'ın restini konuşuyor: İsveç'e AB şartı manşetlere taşındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın NATO Zirvesi öncesi yaptığı "İsveç'in NATO üyeliği için Türkiye'nin AB üyeliğinin önünü açın" mesajı dünya basınında geniş yankı buldu.
Politika - Politika
10 Temmuz 2023 - 20:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Konseyi Başkanı Micheli ile görüştü 

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel'i kabul etti. NATO Zirvesi'nin yapıldığı LITEXPO Sergi ve Fuar Merkezi'ndeki görüşme, basına kapalı olarak gerçekleşti. 
 - 'Böyle bir talimat yok'
10 Temmuz 2023 - 19:13

CHP'li Öztrak'tan Tanju Özcan iddialarına cevap! 'Genel merkeze alınmaması yönünde talimat yok' 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim ve Adalet' yürüyüşüne başlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın CHP Genel Merkezi'ne alınmayacağı yönündeki iddialara cevap verdi. 
Politika - Politika
10 Temmuz 2023 - 18:19

Türk siyasetine yeni bir parti daha katıldı 

Her geçen gün yeni partiler siyaset sahnesinde kendine yer bulmaya çalışırken bir parti daha kurulduğunu açıkladı. Eski siyasetçilerin bir araya gelerek kurdukları partinin adı genel başkanı Teoman Mutlu olurken ismi ise 'Yerli ve Milli Parti' olacak.  
Politika - Politika
10 Temmuz 2023 - 16:19

Son Dakika! Vilnius'taki kritik zirvenin saati belli oldu! İsveç'in NATO üyeliği masada

Son dakika haberi... İsveç'in NATO'ya üyeliği konusunun müzakere edileceği Cumhurbaşkanı Erdoğan, Stoltenberg ve İsveç Başbakanı Kristersson' arasındaki 3'lü zirve 17.30'da başlayacak.
 - Erdoğan'ın AB restine cevap!
10 Temmuz 2023 - 15:56

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsveç şartına AB'den cevap geldi! AB üyeliği istemişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Vilnius'taki zirve öncesi "AB'nin kapısını bize açın, sonra aynısını İsveç-NATO için yapalım" teklifine AB'den cevap geldi: İki süreç birbirinden ayrıdır.
 - Neden kazanamadık diye soracak
10 Temmuz 2023 - 15:30

AK Parti yerel seçimler için harekete geçti! 'Neden kazanamadık?' diye soracak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim için talimat verdi
Politika - Politika
10 Temmuz 2023 - 15:26

İmamoğlu'ndan stratejik hamle! Kılıçdaroğlu'na yakın ismi görevden aldı

CHP'de 'değişim' ateşini yakarak genel başkanlığa göz kırpan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çekici bir hamle geldi. Kılıçdaroğlu ile yakınlığı bilinen Selçuk Sarıyar, İBB Başkanvekilliği görevinden alındı.
 - 'Türkiye'nin en büyük beka sorunu'
10 Temmuz 2023 - 15:14

Tanju Özcan Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi: Türkiye'nin en büyük beka sorunu

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi. Tanju Özcan, Türkiye'nin en büyük beka sorununun Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanlığında oturması olduğunu söyledi.
 - Kısıtlamaları kaldırın AB üyeliğinin önünü açın
10 Temmuz 2023 - 12:51

Erdoğan'dan NATO zirvesi öncesi 'AB üyeliği' çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik NATO zirvesi için Litvanya'ya hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda çarpıcı açıklamalar yaptı. "Haksız kısıtlamalar bizi sınırlandırıyor. Müttefiklere yanlıştan dönmelerini söyleyeceğiz" diyen Erdoğan İsveç'in üyleği için yaptırımların kaldırılması ve AB'nin Türkiye'nin üyeliği için adım atmasını şart koştu.
Politika - Politika
10 Temmuz 2023 - 11:53

Son dakika! Hakan Fidan'dan kritik NATO teması! Zirve öncesi Blinken ile görüştü

Son dakika haberi... Dışişleri Bakanı Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, NATO genişlemesi ve Vilnius’ta yapılacak NATO Liderler Zirvesi ele alındı.
 - 7. grup yolda!
10 Temmuz 2023 - 07:22

Meclis’te yeni bir grup daha mı kuruluyor? Ankara kulislerini hareketlendiren iddia..

Son dakika haberi: TBMM’de Gelecek Partisi ile Saadet Partisi’nin grup kurma kararının ardından kulisler yeniden hareketlendi. DEVA Partisi ile Demokrat Parti’nin yeni bir grup kuracağı iddia edildi.
 - 'Atılan adımlar boşa gitti'
09 Temmuz 2023 - 20:42

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Biden arasında İsveç telefonu 

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, İsveç'in NATO üyeliği, Türkiye'nin Avrupa Birliği’ne tam üyeliği, F-16'ların teslimi ve Ukrayna'nın NATO'daki konumu konuşuldu. Erdoğan, İsveç'te PKK/PYD/YPG yanlılarının serbestçe terörü öven gösteriler yapmaya devam etmesinin atılan adımların boşa gitmesine sebep olduğunu söyledi.
 - '20 kere yenilse yine gitmez'
09 Temmuz 2023 - 18:04

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na: 20 kere yenilsen yine gitmeyeceksin

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, genel seçimlerden önce kendisine ve partisine yönelik, 'seçimden çekil' söylemlerine tepki gösterdi. İnce, Kılıçdaroğlu'nun CHP'de 'diktatorya' kurduğunu söylerken "20 kere yenilsen yine gitmeyeceksin" dedi. 
Başa Dön Sona Git