Tgrt Haber
 - "Enflasyona ezdirmiyoruz"
08 Temmuz 2023 - 15:58

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan zam açıklaması: Emeklilerimizi enflasyona ezdirmiyoruz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonrası en çok oy aldığı illerin arasında bulunan Bayburt'ta konuştu. Emekli maaşlarında refah payı ile zam oranını yüzde 25’e çıkardıklarını söyleyen Erdoğan, emeklileri enflasyona ezdirmediklerini ifade etti. Dün Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'yi misafir eden Erdoğan, Ağustos ayında Rusya Devlet Başkanı Putin ile de görüşeceklerini açıkladı.
 - Açıkça söyledi: İstenmiyorsun
08 Temmuz 2023 - 14:18

Tanju Özcan Kızılcahamam’a ulaştı, Kılıçdaroğlu’na meydan okudu: İstenmiyorsunuz, koltuğu bırakın!

Son dakika haberi: Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Adalet ve Değişim” yürüyüşünün 6.gününde Kızılcahamam’a ulaştı. Özcan burada bir kez daha CHP lideri Kılıçdaroğlu’na seslenerek “Seçimi kaybettiniz gereğini yapın” dedi.
 - Körfez turunda ilk durak Katar
08 Temmuz 2023 - 12:47

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Bakan Şimşek Katar'a gidiyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bugün Katar'a ziyaret gerçekeştirecek. Yılmaz ve Şimşek'in Katar Emiri Temim bin Hamed es-Sani ile Katar Emirlik Divanı'nda görüşmesi planlanıyor.
 - Partililere mektup yazdı!
08 Temmuz 2023 - 09:37

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan parti üyelerine mektup! “Mücadeleye devam” mesajı verdi

Son dakika haberi:  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin üyelerine seçim sonrası mektup gönderdi. CHP lideri mücadeleyi daha güçlü sürdürme çağrısında bulunurken Atatürk’ün sözünden alıntı yaptı.
Politika - Politika
08 Temmuz 2023 - 07:57

“Borç için cami satılacak” iddialarına belediyeden yalanlama!

Son dakika haberi: İstanbul Bayrampaşa’da bazı yayın organlarında çıkan “Belediye borç batağına battı: iki cami satışa çıkarıldı” haberleri yalanlandı. Bayrampaşa Belediyesi söz konusu iddiaların doğru olmadığını ifade etti.
 - "CHP ele geçirildi"
08 Temmuz 2023 - 07:14

Aslı Baykal’dan çok sert sözler: CHP ele geçirildi…

Son dakika haberi: CHP eski genel başkanlarından Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal mevcut CHP yönetimini adeta topa tuttu. CHP’nin kuruluş ilkelerine karşı olanların partiyi ele geçirdiği söyleyen Baykal’ın sözleri gündem oldu.
 - CHP'de İstanbul bilmecesi!
07 Temmuz 2023 - 21:19

CHP'de İstanbul bilmecesi! Boş koltuk için Gürsel Tekin iddiası 

Canan Kaftancıoğlu'nun siyasi yasak alması sebebiyle boşalan İstanbul İl Başkanlığı koltuğu için farklı isimler gündeme gelirken CHP eski Milletvekili Gürsel Tekin'in bu koltuğa yakın olduğu öne sürüldü. Seçim döneminde Kılıçdaroğlu'nun 'Kars' çağrısına uymayan Tekin'in il başkanı olduğu iddiası seçmenden tepki topladı. 
 - 'Ukrayna hak ediyor'
07 Temmuz 2023 - 21:14

Son dakika! Erdoğan'dan kritik zirve sonrası NATO mesajı: Ukrayna hak ediyor

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine Türkiye'yi ziyarete geldi. İki lider arasındaki görüşme yaklaşık 2,5 saat sürdü. İki lider ortak basın açıklamasında konuştu. Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Erdoğan, 1 yılda 33 milyon tona yakın tahılı ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Karadeniz Tahıl Girişimi'nin süresinin yeniden uzatılmasını temenni ettiğini söylerken Ukrayna'nın NATO üyeliğini hak ettiğini söyledi.
 - 'Sana 24 saat süre...'
07 Temmuz 2023 - 20:00

Tanju Özcan'dan Faik Öztrak'ın 'Sarayın adamı' sözlerine sert cevap: Sana 24 saat süre... 

Seçimden sonra CHP'de başlayan 'değişim' talebi tabana yayılırken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'dan Ankara'ya yürüyüşe başladı. CHP Sözcüsü Faik Öztrak tarafından 'Sarayın adamı' diyerek hedef alınan Özcan, iddialara sosyal medya hesabından cevap verdi. Özcan, Öztrak'ın 24 saat içerisinde iddiasını ispatlamasını isterken ağır ifadeler kullandı. 
 - 'Baykal'dan daha zararlı'
07 Temmuz 2023 - 18:20

Hikmet Çetin'den Kılıçdaroğlu'na tepki 

1995'te yapılan CHP ile SHP'nin birleştiği CHP kongresinde genel başkan olarak seçilen Hikmet Çetin, “Keşke SHP’yi kapatmasaydık" derken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da sert sözlerle yüklendi. 
POLİTİKA - POLİTİKA
07 Temmuz 2023 - 16:24

Erdoğan ile Zelenskiy görüşmesi öncesi Prof. Katman'dan kritik yorum: Barış görüşmeleri level atladı

Rusya-Ukrayna savaşında barış diplomasisi yürüten Türkiye, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'i ağırlıyor. Masada hangi konular ele alınacak? TGRT Haber’de Prof. Filiz Katman, toplantının barış görüşmelerinin belli bir seviyeye geldiğinin bir göstergesi olduğunu belirterek “Her iki ülkenin de güvendiği tek ülke Türkiye” dedi.
POLİTİKA - POLİTİKA
07 Temmuz 2023 - 16:20

Erdoğan, İsveç'e NATO'nun kapılarını bir kez daha kapattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO'ya girmek için adeta Türkiye'ye yalvaran İsveç'e kapıları bir kez daha kapattı. Türkiye'ye verilen sözlerin yerine getirilmediğinin altını çizen Erdoğan, "Terörle arasına mesafe koymayan bir ülke NATO'ya nasıl katkı yapabilir? Teröre kucak açana izin vermeyiz" dedi.
 - 'Teröre kucak açana izin vermeyiz'
07 Temmuz 2023 - 15:52

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan İsveç'e NATO'nun kapılarını kapattı: Teröre kucak açanlara izin vermeyiz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, gelecek hafta gerçekleştirilecek NATO liderler zirvesi öncesi İsveç'in üyeliğine bir kez daha kapıları kapattı. İsveç'in FETÖ ve PKK'lılara kucak açtığını söyleyen Erdoğan, "Sokaklarında teröristlerin cirit attığı bir ülkeye nasıl güvenelim? Bunlar NATO'ya nasıl katkı yapabilir? Bize verilen sözlerin tutulmasını bekliyoruz" diye konuştu.
 - Kılıçdaroğlu'na ağır salvolar!
07 Temmuz 2023 - 13:30

Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na ağır sözler: Babanın çiftliği değil!

Son dakika haberi: Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CHP Genel Merkezi’ne alınmayacaklarını öğrendiğini ifade ederek çok sert sözler kullandı. Kılıçdaroğlu’na “CHP senin babanın çiftliği değil” diyen Özcan Ankara il sınırına ulaştı.
Politika - Politika
07 Temmuz 2023 - 13:13

İYİ Parti'de istifa depremi: MHP'ye geçti

İYİ Parti'den İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı olan Arzu Yıldırım, partisinden istifa ederek MHP'ye geçti. Yıldırım'ın rozetini MHP İl Başkanı Veysel Şahin taktı.
Politika - Politika
07 Temmuz 2023 - 12:40

Son dakika! Kremlin duyurdu: Putin ile Erdoğan görüşecek

Son dakika haberi: Kremlin, Rusya lideri Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Erdoğan kısa süre içinde görüşeceğini duyurdu. Ancak görüşmenin tarihinin henüz belirlenmediği bildirildi.
 - CHP’de danışman kriz!
07 Temmuz 2023 - 11:37

CHP’de danışman kriz! Haberlere yalanlama geldi: 3 isim dışında danışman atanmadı

CHP Genel Merkezi, Gökşen Anıl Ulukuş'un Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olarak atandığı haberlerini yalanladı. Açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun 4 Haziran'dan sonra Engin Özkoç, Hacer Foggo ve Özgür Yici dışında danışman ataması yapılmadığı bildirildi.
 - Yeni plan devrede
07 Temmuz 2023 - 10:56

CHP'de karıştı! İmamoğlu liste çıkarırken Kılıçdaroğlu yeni planını devreye sokacak

CHP karıştı! Baba-oğul çekişmesinde son perde
 - CHP'de "Tanju Özcan" alarmı!
07 Temmuz 2023 - 10:32

CHP’de Tanju Özcan alarmı! Kılıçdaroğlu talimat verdi, kesinlikle izin verilmeyecek…

Son dakika haberi: 28 Mayıs seçimleri sonrasında “değişim” çağrısı yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başlattığı yürüyüş CHP Genel Merkezi’ni harekete geçirdi. Özcan’ın binaya girme ihtimaline karşı Kılıçdaroğlu’nun kesinlikle izin verilmemesi yönünde talimat verdiği ortaya çıktı.
Politika - Politika
07 Temmuz 2023 - 09:31

AK Parti’de yine atama kararı! 6 il başkanı değiştirildi…

Son dakika haberi: Yerel seçim çalışmalarına hız veren AK Parti’de 6 il başkanı daha değişti. Buna göre Kayseri, Samsun, Gaziantep, Kilis, Ardahan ve Malatya il başkanlarına atama yapıldı.
Başa Dön Sona Git