Tgrt Haber
Politika - Politika
06 Temmuz 2023 - 13:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Başbakanı Kishida ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Başbakanı Fumio Kishida ile telefonda görüştü. Erdoğan görüşmede, ikili iş birliğini ekonomi, enerji, tarım, eğitim, savunma, afet yönetimi, bilim ve teknoloji gibi geniş bir yelpazede ilerletmek istediğini söyledi.
 - İlhan Cihaner resmen aday
06 Temmuz 2023 - 10:18

CHP'de genel başkanlık için yeni bir aday daha çıktı: İlhan Cihaner, Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek duyurdu

CHP'de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim sonuçları sonrasında değişim talebinde bulunması üzerine yeni bir aday çıktı. CHP’deki ‘Gelecek İçin Biz’ grubunun lideri İlhan Cihaner, genel başkanlığa aday oldu.
Politika - Politika
06 Temmuz 2023 - 10:08

CHP'den 'muhalif kanallara ödeme yapıldı' iddiasına yalanlama

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol'un bazı kanallara maddi destek sağlandığı iddiasını yalanladı.
 - Teşekkür turuna başlıyor!
06 Temmuz 2023 - 09:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan vefa turu! İlk ziyaret o ile…

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim zaferinin ardından teşekkür ziyaretlerine başlıyor. Erdoğan’ın ziyaretlerine rekor oy aldığı Bayburt ve Gümüşhane’den başlayacağı öğrenildi. 
 - 'Listedeki isimleri ömrümde görmedim'
06 Temmuz 2023 - 00:30

İYİ Parti'den ayrılan Taylan Yıldız'dan Akşener'e yaylım ateşi

İYİ Parti'den istifa eden parti kurucularından Taylan Yıldız, partideki 'aday sıraları satıldı' iddialarına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. "Listelerimizde en üst sıralarda yer bulan birçok insanı ben ömrü hayatımda görmedim" diyerek itirafta bulunan Yıldız, "Siz bunu bir insanın iki dudağı arasında bırakırsanız, o insana yalvarma suretiyle aday olmaya çalışırsanız her şey olur" diyerek Akşener'e göndermede bulundu. 
POLİTİKA - POLİTİKA
05 Temmuz 2023 - 22:54

23 yıl sonra gündem oldu! Recep Tayyip Erdoğan Galatasaray atkısıyla UEFA finalinde 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2000 yılında Galatasaray'ın Arsenal ile oynadığı UEFA final maçında tribünde yer aldığı görüntüleri ortaya çıktı. 
 - İlk günden 32 bin öneri 
05 Temmuz 2023 - 22:17

Ekrem İmamoğlu, 'değişimin' verilerini paylaştı! İlk günden 32 bin öneri 

Seçimin hemen ardından 'değişim' seslerinin yükseldiği CHP'de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu öncülüğünde kurulan "iktidaricindegisim.org" sitesinin ilk gün verileri paylaşıldı. Siteye ilk günden 32 bine yakın öneri geldi. 
 - Çatı parti belli oldu 
05 Temmuz 2023 - 20:49

Son dakika! TBMM'ye bir grup daha geliyor! Çatı parti belli oldu 

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi genel başkanları TBMM’de ortak grup kurma kararı aldı. Gelecek Partili vekillerin Saadet Partisi çatısı altına girmesi beklenirken parti liderleri Temel Karamollaoğlu ve Temel Karamollaoğlu yarın kamuoyuna açıklama yapacak.
 - 'Atılan adımları boşa çıkarıyor'
05 Temmuz 2023 - 20:33

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya İsveç telefonu 

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede ikili ilişkiler, İsveç’in NATO'ya üyelik süreci ve Kur'an-ı Kerim'e yönelik provokatif eylemler ele alındı. Erdoğan, terör yanlılarının provokatif gösterilerini işaret ederek İsveç'in atılan adımları boşa çıkardığını belirtti.
 - Kritik süreç başlıyor!
05 Temmuz 2023 - 20:15

CHP'de kongre takvimi belli oldu

'Değişim' baskısıyla baş etmeye çalışan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kongre takvimini belirledi. İl ve ilçe kongrelerin tarihi belli olurken, genel başkanlık seçimi için ise henüz bir tarih verilmedi. 
Politika - Politika
05 Temmuz 2023 - 19:30

Meral Akşener'den Davutoğlu'yla sürpriz görüşme

Partisinin Olağan Büyük Kongresi'nde Millet İttifakı ile bağlarını koparan ve CHP'yi hedef alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. İki lider seçimlerin ardından değerlendirme toplantıları haricinde ilk kez yan yana geldi.
 - NATO telefonu
05 Temmuz 2023 - 15:34

Bakan Fidan, Blinken ile görüştü! Gündem: Tahıl anlaşması ve NATO

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Antony Blinken ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İki ismin görüşmesinde, NATO genişlemesi ve İstanbul Tahıl Anlaşması konuşuldu.
Politika - Politika
05 Temmuz 2023 - 13:59

Mustafa Destici'den İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakılmasına tepki: NATO'ya alınmamalı

BBP lideri Mustafa Destici, Kur'an-ı Kerim yakılmasına müsaade eden İsveç'e tepki gösterdi. Alçak eylemi kınayan Destici, "İsveç kesinlikle Türkiye'den NATO vizesi almamalıdır" dedi.
Politika - Politika
05 Temmuz 2023 - 13:36

AK Parti teşkilatlarda yerel seçim hazırlığı! 7 il başkanlığına atama yapıldı…

Son dakika haberi: AK Parti’den yapılan açıklamada 7 il başkanlığa atama gerçekleştirildi. Eski başkanlara teşekkür edilirken yeni il başkanlarına da başarılar dilendi.
Politika - Politika
05 Temmuz 2023 - 13:15

CHP'li Veli Ağbaba'dan 'değişim' açıklaması

CHP'nin dünkü grup toplantısına katılmayan ve Ekrem İmamoğlu'nun öncülük ettiği değişim hareketine destek vereceği iddia edilen CHP'li Veli Ağbaba'dan açıklama geldi.
Politika - Politika
05 Temmuz 2023 - 11:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Stoltenberg'e tebrik

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, görev süresi bir yıl daha uzatılan NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'i tebrik etti.
Politika - Politika
05 Temmuz 2023 - 09:33

Tanju Özcan'dan yeni parti sinyali: Kemal bey kalırsa...

CHP'de değişim sloganıyla Bolu'dan Ankara'ya yürüyüş başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'nun görevi bırakmaması durumunda CHP içinden yeni bir parti çıkabileceğinin de sinyalini verdi.
Politika - Politika
05 Temmuz 2023 - 08:10

Tanju Özcan gönlündeki genel başkanı açıkladı!

“Değişim” talebiyle Bolu’dan Ankara’ya yürüyüş gerçekleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaklaşan kurultay takvimi öncesindeki gönlündeki genel başkan adayını kamuoyu ile paylaştı.
 - Sessizliğini bozdu
05 Temmuz 2023 - 06:48

Muharrem İnce sessizliğini bozdu, CHP'deki "değişim" sürecini değerlendirdi: Atatürk gelse bile…

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce seçim sonrası sessizliği bozdu. Adaylıktan çekildiği gündem beri konuşmayan İnce yaptığı açıklamada CHP’deki “değişim” tartışmalarına değinerek 6’lı Masa ve Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sert ifadeler kullandı. Yerel seçimlere ilişkin "Bu kafayla giderlerse kaybederler" diyen İnce seçim sürecinde yaşadıklarını bir kez daha anlattı.
 - 'Beni ikna edemedi'
05 Temmuz 2023 - 00:19

Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu ile arasında geçen görüşmeyi anlattı: Beni ikna edemedi

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yarışın en çok konuşulan ismi olan Sinan Oğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ilişkin kritik değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu'nun kendini ikna edemediğini söyleyen Oğan, "Seçimi kaybeden Sayın Kılıçdaroğlu da kendisini çok başarılı buluyor" dedi. Oğan, seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a neden destek verdiğini de açıkladı. 
Başa Dön Sona Git