Tgrt Haber
 - Finlandiya'ya NATO onayı
17 Mart 2023 - 16:30

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Finlandiya'ya NATO onayı: Üyeliği Meclis'e getirme kararı aldık

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö ile ortak basın toplantısından açıklamalarda bulundu. Finlandiya'ya NATO onayı veren Erdoğan, üyeliğin Meclis'e getirme kararı alındığını duyurdu. Erdoğan'ın NATO için onay verdiğini açıklamasından sonra Finlandiya Cumhurbaşkanı'nda övgü dolu sözler aldı. Niinistö, "Herkesle konuşabilen tek lidersiniz. Dünyada bunu yapabilen tek kişisiniz" dedi.
 - Can kaybı yükseldi
17 Mart 2023 - 15:15

Son dakika! Bakan Soylu, sel bölgesinden acı haberi duyurdu: Can kaybı 18'e yükseldi

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel felaketinin meydana geldiği Şanlıurfa'da açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, can kaybının 18'e yükseldiğini duyurdu.
 - HDP'yi işaret etti!
17 Mart 2023 - 13:26

HDP ziyareti neden ertelendi? Kemal Kılıçdaroğlu’ndan dikkat çeken çıkış

Son dakika haberi: CHP lideri ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ertelenen HDP ziyaretine ilişkin gazetecilerin sorularını cevapladı. Ertelenme nedeni için HDP’yi işaret eden Kılıçdaroğlu “Onu ev sahibine soracaksınız” cevabını verdi.
 - 11 yıl sonra ilk ziyaret
17 Mart 2023 - 13:05

Son dakika! 11 yıl sonra ilk ziyaret: Bakan Çavuşoğlu yarın Mısır'a gidiyor

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'nin davetine karşılık olarak 18 Mart'ta Mısır'a gidecek. 11 yılın ardından Mısır’a Dışişleri Bakanı düzeyinde ziyaret yapılacak.
Politika - Politika
17 Mart 2023 - 11:44

Kemal Kılıçdaroğlu destek turunda! İlk durak Milli Yol Partisi oldu

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu, destek turu kapsamında Milli Yol Partisi’ni ziyaret etti.
Politika - Politika
17 Mart 2023 - 11:26

Nevşehirli Recep Tayyip Erdoğan milletvekili aday adaylık için başvurusunu yaptı

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler öncesinde milletvekili aday adaylığı başvuruları sürüyor. Nevşehir’de AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Recep Tayyip Erdoğan isimli genç başvurusunu tamamladı.
 - Geri adım atmadı!
17 Mart 2023 - 10:13

Muharrem İnce geri adım atmadı! Hedefini açıkladı, 100 bin için imza için düğmeye bastı

Son dakika haberi: 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi öncesinde nasıl bir yol izleyeceği merakla beklenen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce geri adım atmadı. Cumhurbaşkanı adaylığının ‘kesin’ olduğunu söyleyen İnce ayrıca “Üç beş oy alacağımı görsem denemem” diyerek hedefini de paylaştı.
Politika - Politika
17 Mart 2023 - 09:18

Kemal Kılıçdaroğlu bugün BTP lideri Hüseyin Baş’ı ziyaret edecek

Son dakika haberi: CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş’ı ziyaret edeceği öğrenildi. 
 - Geri mi dönüyor?
17 Mart 2023 - 07:09

AK Partili yetkililer Reuters’a konuştu: Mehmet Şimşek ekonominin başına mı getiriliyor?

AK Parti’nin taslak seçim beyannamesine hakim dört yetkili isim Reuters’a konuştu. AK Parti’nin ilk yıllarındaki ekonomi ilkelerine ve serbest piyasa ekonomisi politikalarına dönüşü planladığını söyleyen yetkililer ayrıca eski maliye bakanı Mehmet Şimşek’i işaret etti.
Politika - Politika
16 Mart 2023 - 22:04

Son dakika! CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun HDP ziyareti ertelendi

Son dakika haberi: Halkların Demokratik Partisi (HDP), CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile 18 Mart'ta yapılması planlanan görüşmenin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.
 - 'Gece-gündüz çalışacağız'
16 Mart 2023 - 19:42

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan afet bölgesi için 650 bin konut mesajı: Gece-gündüz çalışacağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi'nin ardından açıklamalarda bulundu. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma yol açan deprem felaketinde yaraların hızla sarılacağının mesajını veren Erdoğan "Türk Devleti Teşkilatı ülkeleri yardım çağrımıza en hızlı cevap veren dostlarımızın başında geliyor" diyerek teşekkürlerini iletti. Hedeflerinin 1 yıl içinde TOKİ vasıtasıyla 650 bin konutu hak sahiplerine teslim etmeyi planladıklarını söyleyen Erdoğan, sel felaketinin de yaralarını sarmak için gece-gündüz çalışdıklarının aktardı.  
 - 'Gerekirse çekilirim'
16 Mart 2023 - 18:28

Muharrem İnce'den CHP'ye yeşil ışık: Gerekirse Kemal Bey lehine çekilirim 

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin 14 Mayıs'ta yapılmasına yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından gözler siyaset sahnesine çevrildi. İttifaklar şekillenmeye başlarken Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıklayan Memleket Partisi lideri Muharrem İnce ise CHP'ye yeşil ışık yaktı. İnce "Günü geldiğinde çekilmeyi bilirim" dedi.
 - 15 yeni ülkede sandık kurulacak!
16 Mart 2023 - 13:10

14 Mayıs’taki seçimlerde 15 yeni ülkede sandık kurulacak!

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde 15 yeni ülkede sandık kurulması gerekliliğini tespit ettiklerini ifade etti. 
POLİTİKA - POLİTİKA
16 Mart 2023 - 13:10

YSK Başkanı Ahmet Yener duyurdu: 15 yeni ülkede sandık kurulacak!

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde 15 yeni ülkede sandık kurulması gerekliliğini tespit ettiklerini ifade etti. 
 - 'Tek vücut olduğumuzu göstereceğiz'
16 Mart 2023 - 13:00

Son dakika! Erdoğan'dan Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi'nde dünyaya net mesaj

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi'nde konuştu. 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem sonrası Türk devletlerinin deprem bölgesine yaptıkları destekler için teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gönderdiğiniz ata yadigarı çadırlar milletimize yuva oldu. Milletimiz bu desteğinizi unutmayacaktır'' açıklamasında bulundu.
 - AK Parti ve MHP'nin adayı Erdoğan
16 Mart 2023 - 12:14

Son dakika! AK Parti ve MHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan

Son dakika haberi: AK Parti ve MHP, Cumhurbaşkanı adayı olarak Erdoğan’ın gösterilmesine ilişkin grup kararı aldı.
 - Depremzedeler nasıl oy kullanacak?
16 Mart 2023 - 11:36

Depremzede vatandaşlar nasıl oy kullanacak? AK Parti'li Kurtulmuş detayları açıkladı

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, deprem bölgesinden göç etmiş vatandaşların oy kullanabilmesi için YSK'nın ilanını yaptığını belirterek, "Nüfus bilgilerini gittikleri yere alabilir ve oralarda oy kullanabilirler" dedi.
 - Sitem dolu sözler!
16 Mart 2023 - 11:35

Yavuz Ağıralioğlu’ndan sitem dolu sözler: 3 günde yemediğimiz küfür kalmadı, partinin gardı düştü

Son dakika haberi: İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu 6’lı Masa’dan çıkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı sonrasında açıklamalarda bulundu. İstifa edeceği iddia edilen ve kulislerde  yüksek sesle konuşan Ağıraliooğlu, yaşanan adaylık krizinde partisinin ve genel başkanının rencide edildiğini ve İYİ Parti’nin siyasi gardının düşürüldüğünü söyledi. 
Politika - Politika
16 Mart 2023 - 11:16

Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu KKTC’de

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, depremde hayatını kaybeden KKTC’li öğrencilerin aileleriyle görüşmek üzere eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte KKTC’ye geçti. 
 - HDP'ye yer açtı
16 Mart 2023 - 09:54

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyareti öncesinde Ali Babacan HDP’ye yer açtı: Terörle arasına mesafe koydu

Son dakika haberi: DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin çarpıcı tespitlerde bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu’nun HDP ziyareti öncesinde Babacan HDP ile ilgili “Terörle aralarına mesafe koydular” diyerek yeşil ışık yaktı.
Başa Dön Sona Git