Tgrt Haber
Politika - Politika
21 Nisan 2022 - 21:54

Bakan Karaismailoğlu, Sabiha Gökçen metrosu için tarih verdi

Sabiha Gökçen Havalimanı metro şantiyesi çalışanları ile iftarda bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “En geç Ağustos ayında bu projemizi İstanbulluların hizmetine sunmanın gururunu yaşayacağız” dedi.
Politika - Politika
21 Nisan 2022 - 21:38

1 hafta karanlıkta kalacak! Kılıçdaroğlu’ndan gaz lambası ışığında Erdoğan’a çağrı

Elektrik zamlarını protesto etmek için faturasını ödemeyen ve elektriği 2,5 ay sonra kesilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gaz lambası ışığında konuştu. Kılıçdaroğlu, bir hafta karanlıkta kalacaklarını ifade ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan’a zamları geri çekme çağrısını ise yineledi.
 - Selvi Hanım için ödeyebilirim
21 Nisan 2022 - 21:23

Akşener’den Kılıçdaroğlu’na fatura çağrısı: İsterlerse ben ödeyebilirim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elektrik faturasını ödememesi üzerine elektriği kesildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kılıçdaroğlu’nun eyleminin milyonlarca abone için yaptığını söylerken bu durumun Selvi Hanım için zor olduğunu ifade etti. Akşener, Kılıçdaroğlu’nun müsaade etmesi durumunda faturaları ödeyebileceğini ve bunu da Selvi Hanım için yapacağını söyledi.
 - Bilim Kurulu'nu işaret etti
21 Nisan 2022 - 20:42

Son dakika! Salgın kısıtlamaları kalkacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklama

Son dakika haberi: Sağlık çalışanlarıyla bir araya geldiği iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bilim kurulumuzun tavsiyeleri doğrultusunda alınacak kararları milletimizle paylaşacağız" dedi.
 - Gergin anlar: Yine HDP tepkisi
21 Nisan 2022 - 19:11

Esnaf ziyaretinde Akşener’e yine HDP tepkisi: HDP ile gidersen biz yokuz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye’nin farklı noktalarına ziyaretlerini sürdürüyor. Akşener, Kırşehir’de esnaf ziyareti sırasında daha önce birçok kez olduğu gibi HDP tepkisi ile karşılaştı. Bir vatandaş Akşener’e HDP ile iş birliği yapmaması isterken aksi takdirde “HDP ile gidersen biz de yokuz, millet de yok” ifadelerini kullandı.
Politika - Politika
21 Nisan 2022 - 18:46

AK Parti’den Kılıçdaroğlu’na ‘elektrik faturası’ tepkisi

Elektriğe gelen zamları protesto etmek için faturasını ödemeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun evinin elektriği kesildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, olayla ilgili Kılıçdaroğlu’nun geceliği 100 bin lirada olan otelde kaldığını hatırlatarak "Geceliği 100 bin liraya otelde kalan CHP Genel Başkanı, aylık 300 liralık faturayı ödememiş" diyerek tepki gösterdi.
 - 'Terör saldırısı olduğu bir gerçek'
21 Nisan 2022 - 16:06

Bakan Bozdağ'dan Bursa ve TÜGVA'daki bombalı saldırılara ilişkin açıklama

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bursa'da ve İstanbul'da meydana gelen saldırılara ilişkin açıklamalarda bulundu. Kullanılan patlayıcı tipi ve zamanlama sebebiyle iki olayın da terör saldırısı olduğunu belirten Bakan Bozdağ, faillerin yakın zamanda yakalanacağını söyledi.
 - 'En güçlü olana kadar çalışacağız'
21 Nisan 2022 - 13:35

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: En güçlü olana kadar çalışacağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mavi Vatan 2022 Tatbikatı'na video konferans yöntemiyle bağlanarak açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Güçlü deniz kuvvetine sahip olmamız tercih değil zorunluluktur. Yeni gemilerle, denizaltılarla, silah sistemleriyle bölgenin en güçlü ülkesi olana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.
Politika - Politika
21 Nisan 2022 - 10:05

6 muhalefet partisi sandık güvenliği için mesaiye başlıyor

2023 seçimleri için 'Millet İttifakı' çatısı altında bir araya gelen 6 muhalefet partisi, 2023 seçimleri için şimdiden kolları sıvadı. Daha önce 2 kez bir araya gelen 6 parti, gelecek hafta gerçekleştirilecek üçüncü toplantıda seçim ve sandık güvenliği için alınacak önlemleri görüşecek.
Politika - Politika
21 Nisan 2022 - 00:30

Bozdağ: Cezaevlerinde işkence, kötü muamele yoktur

Cezaevlerine yönelik iddiaların tamamına yakınının abartma, çarpıtma ve kurgu olduğunu belirten Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Altını çizerek söylüyorum, Türkiye cezaevlerinde işkence, kötü muamele yoktur" dedi.
 - Savaş neden sona ermiyor?
20 Nisan 2022 - 22:14

Bakan Çavuşoğlu Rusya-Ukrayna savaşının bitmeme sebebini açıkladı

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın sona ermesi için yoğun diplomasi harcayan Türkiye’nin çabası yeterli destek göremediği için sonuçsuz kaldı. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, İstanbul’da gerçekleştirilen müzakerelerin ardından sürecin çok uzamayacağını düşündüklerini fakat NATO toplantısı sonrasında savaşın devam ettiğini hatırlatarak “Savaşın bitmesini istemeyen ülkeler var” dedi. Son dönemde Suriyeli göçmenlere yönelik açıklamalara değinen Bakan Çavuşoğlu, bu olayın politika konusu olmasının doğru olmadığını ifade etti.
 - 'Başarılarımız tesadüfi değil'
20 Nisan 2022 - 21:00

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Spordaki başarılarımız tesadüfi değildir

Son dakika haberi: Ankara'da 'Sporun Yıldızları İftar Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Diğer başarılarımız gibi spordaki başarılarımız da tesadüfi değildir. Her başarının gerisinde sabırla, alın teriyle dokunan bir süreç vardır" dedi.
 - İstifa eden doktorlara müjde
20 Nisan 2022 - 20:34

Sağlık Bakanı Koca'dan istifa eden hekimlere müjde

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, memuriyetten istifa eden veya son yapılan Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı'ndaki başarısıyla bir uzmanlık eğitimi programına yerleşenlerin, tek sefere mahsus kanunda belirtilen süreleri beklemeksizin asistanlığa başlayabileceğini belirtti.
 - 'Bizden gibi yapıp güç devşiriyorlar'
20 Nisan 2022 - 18:15

Şentop, Twitter'da yaşanan polemikle ilgili konuştu: Güç devşiriyorlar

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, gazeteci İbrahim Haskoloğlu'nun tutuklanması nedeniyle kendisiyle ilgili paylaşım yapan Cumhur Frankfurt kullanıcı adına sahip Twitter fenomeniyle polemik yaşamıştı. Şentop polemikle ilgili olarak, "Bizim geleneğimizin aynı görüşten gibi davranan, bazı yerlere cevap yetiştirerek kendilerine güç elde ettiğini düşünenler, şahsi çıkarları için kullanmaya yelteniyorlar” dedi.
Politika - Politika
20 Nisan 2022 - 18:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklar ile görüştü: Gülümseten ‘sigara’ muhabbeti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti grup toplantısında TBMM bahçesinde çocuklarla karşılaştı. Erdoğan ve çocuklar arasındaki 'sigara' muhabbeti izleyenleri gülümsetti.
Politika - Politika
20 Nisan 2022 - 15:57

Tanju Çolak saf değiştirdi: Artık AK Parti tarafında değilim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen Türk futbolunun efsane golcülerinden Tanju Çolak'tan siyasi görüşüyle ilgili dikkat çeken bir çıkış geldi. Cumhurbaşkanını hala sevdiğini belirten Çolak, buna rağmen artık AK Parti tarafında olmadığını belirtti.
 - 'Kendileri dönecektir'
20 Nisan 2022 - 13:27

Siyasette sığınmacı tartışması! Erdoğan son noktayı koydu: Kendileri dönecektir

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Bayramda ülkesine dönenler geri dönmesin" çıkışıyla gündeme getirdiği sığınmacılarla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da "Bu insanlar elbette ülkelerine dönecekler. Bayram için ise gidişlerine bir kısıtımız olacak" şeklindeki sözlerinden sonra konuya ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bölgede huzurlu bir ortam sağlandıktan sonra sığınmacılar zaten kendileri gönüllü olarak ülkelerine dönecektir" diyerek tartışmalara son noktayı koydu.
 - 'Başlarını er geç ezeceğiz. Kandil diye bir yer kalmayacak'
20 Nisan 2022 - 12:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bursa saldırısına sert cevap: Başlarını ezeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda gündemdeki konularla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Bursa'daki terör saldırısına değinen Erdoğan, "Başlarını ezeceğiz. Kandil diye bir yer kalmayacak" dedi. Muhalefete yüklenen Erdoğan 6'lı masayı eleştirdi: Tek dertleri gol atmak...
Politika - Politika
20 Nisan 2022 - 12:07

Son dakika! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında 4 yıl hapis cezası istendi

Son dakika haberi: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, 31 Mart 2019 seçimlerinin iptal edilmesinin ardından YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası istendi.
Politika - Politika
19 Nisan 2022 - 23:05

TDP Genel Başkanı Sarıgül'den 'genel af' çağrısı

Ramazan Bayramı öncesi genel af çağrısında bulunan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, uyuşturucu, terör, kadın cinayetleri ve çocuk suçlarına karışmamış mahkumların serbest bırakılması gerektiğini söyledi.
Başa Dön Sona Git