Tgrt Haber
Politika - Politika
18 Nisan 2022 - 13:22

AK Parti'den 'Pençe-Kilit' mesajı: Mehmetçik dünyanın en meşru mücadelesini veriyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, terör örgütü PKK'ya ağır darbe vurulan ‘Pençe- Kilit Operasyonu"na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Mehmetçik'in dünyanın en meşru mücadelesini verdiğini belirten Çelik, "Dostluk ve barış isteyenler için Pençe Kilit harekatı bir güvencedir" dedi.
Politika - Politika
18 Nisan 2022 - 11:57

Mustafa Destici'den cumhurbaşkanı adayı açıklaması: En çok Kılıçdaroğlu hak ediyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 2023 seçimleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 6 parti etrafında toplanan Millet İttifakı'nın çıkaracağı adayı değerlendiren Destici, "Adaylığı en çok Kılıçdaroğlu hak ediyor" ifadelerini kullandı.
 - D-8'in yeni hedefi D-20
18 Nisan 2022 - 07:17

21 ülke daha katılıyor! D-8’in yeni hedefi D-20! G-20'ye alternatif olacak

Nüfus açısından en kalabalık 8 Müslüman ülkeyi bir araya getirerek ekonomik ilişkileri karşılıklı olarak güçlendirmeyi hedefleyen D-8, 12 ülkenin daha katılımıyla D-20 olma yolunda adım adım ilerliyor.
Politika - Politika
17 Nisan 2022 - 23:30

Sarıgül: 60 günde 30 bin üye kaydı olmazsa genel başkanlığı bırakırım

Genel merkez yöneticileri ve parti üyeleriyle iftarda bir araya gelen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, “60 günde 30 bin üye kaydı olmazsa genel başkanlığı bırakırım” dedi.
 - Türkiye Filistin'in yanında
17 Nisan 2022 - 18:38

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüştü

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas ile telefonda görüştü. Erdoğan, İsrail'in saldırılarında vefat edenlere başsağlığı dilerken Türkiye'nin Filistin'in yanında olduğunun altını çizdi.
Politika - Politika
17 Nisan 2022 - 16:44

Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere 'genel af' çağrısı

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, yaklaşan bayram öncesi siyasi partilere seslendi. Mübarek ayda en büyük yüceliğin affedebilmek olduğunu belirten Sarıgül, cezaevlerindeki kader mahkumları için genel af çağrısında bulundu.
Politika - Politika
17 Nisan 2022 - 14:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Paskalya Bayramı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, Hristiyan aleminin Paskalya Bayramı'nı kutlayan bir mesaj yayımladı.
 - 'Emeklerine sahip çıkıyoruz'
16 Nisan 2022 - 21:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sanatçılara destek: Emeklerine sahip çıkıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki iftar programında sanatçılarla bir araya geldi. Sanatçıların toplumun aynası olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanatçıların medeniyeti şekillendirme gibi büyük bir misyonu olduğunu vurguladı. Sanat camiasını daima desteklediklerini belirten Erdoğan, "Korsanla mücadeleden telife, tiyatrodan sinemaya kadar pek çok farklı başlık altında sanatçılarımızın emeğine sahip çıkıyoruz" ifadelerini kullandı.
Politika - Politika
16 Nisan 2022 - 15:03

'Enflasyon yüksek' diyen Kayseri Milletvekili Baki Ersoy MHP'den istifa etti

Son dakika haberi: Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partisinden istifa ettiğini duyurdu.
 - 'Boynunu kıracağız'
16 Nisan 2022 - 14:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Boynunu kıracağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kemer - Kumluca yolu Phaselis Tüneli açılışına video konferans ile katıldı. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Devletimiz ihtiyacı olan herkesin yanındadır. Ekonomide de üretim tarafında da gayet iyi gidiyor. Enflasyonunda boynunu kırdığımız da önümüzde hiç bir engel kalmayacaktır. " ifadelerini kullandı.
 - 'Masada görüşürüz'
16 Nisan 2022 - 12:20

Kılıçdaroğlu'ndan Millet İttifakı'nda 'çatlak' iddiasına cevap: Masada görüşürüz

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP olarak biri vekil transferi olan 8 seçenekli bir strateji planını 6’lı masa toplantısında sunacaklarını ve buna göre bir yol çizeceklerini açıkladı. Üçüncü ittifak tartışmalarına ilişkin ise “Saygı duyuyorum, yorum yapmak doğru değil” diyerek konunun liderler toplantısında gündeme geleceğini söyledi.
Politika - Politika
16 Nisan 2022 - 00:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY Başbakanı Mesrur Barzani'yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Mesrur Barzani'yi kabul etti.
 - Kadın cinayetlerini bitireceğiz
15 Nisan 2022 - 21:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aileme karşı sorumluluğum var cinayetleri bitireceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şiddet mağduru kadınların yakınlarıyla yaptığı iftar töreninde açıklamalarda bulundu. Kadın cinayetlerini bitirmek adına yapılan adımlara dikkat çeken Erdoğan, "Yöneticilik dışında rahmetli anneme eşime ve kızlarıma karşı sorumluluğum var. Cinayetleri durduracağız" ifadelerini kullandı.
Politika - Politika
15 Nisan 2022 - 16:50

CHP'li üyenin alkollü iftar fotoğrafı ortalığı karıştırdı: Parti biletini kesti

Zonguldak'ta CHP'li üye Mehmet Bilgili, "Bir iftar yemeği de böyle bitti" notuyla CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal'in de yer aldığı alkol sofrasının fotoğrafını paylaştı. Tepkiler üzerine fotoğrafın eski tarihli olduğu ve yanlışlıkla paylaşıldığı açıklaması yapıldı. Fotoğraf sosyal medya hesabından kaldırılırken Bilgili'nin disiplin kuruluna sevk edileceği öğrenildi.
Politika - Politika
15 Nisan 2022 - 14:52

Son dakika! Dışişleri Bakanlığı: Mescid-i Aksa'ya yapılan saldırıyı kınıyoruz

Son dakika... Ramazan ayında Mescid-i Aksa üzerinden Filistinlilere kasıtlı saldırılar düzenleyen İsrail'e Dışişleri Bakanlığı'ndan kınama geldi.
 - Ayasofya'da ikinci sevinç
15 Nisan 2022 - 14:40

Son dakika! Ayasofya Fatih Medresesi 86 yıl sonra yeniden açıldı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, 86 yıl sonra ihya edilen Ayasofya Fatih Medresesi'nin açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yaklaşık 4,5 asır boyunca sayısız alimin yetişmesine vesile olan Ayasofya Fatih Medresesi bugünden sonra da hizmet vermeye devam edecektir.  Yarının alimleri, münevverleri, bilim insanları, araştırmacıları yetişecektir." ifadelerini kullandı.
Politika - Politika
15 Nisan 2022 - 12:35

Son dakika! Bağcılar Belediye Başkanı AK Partili Abdullah Özdemir oldu

Son dakika haberi: Bağcılar Belediye Meclisi'nin yeni Belediye Başkanını seçmek için yaptığı toplantıda, AK Parti Grubu’nun adayı olarak gösterilen Abdullah Özdemir 37 oy ile yeni başkan seçildi.
 - 'Davutoğlu son dakikada 6'lı masayı dağıtabilir
15 Nisan 2022 - 06:31

Millet İttifakı'nda 'aday' krizi: 'Davutoğlu son dakikada 6'lı masayı dağıtabilir

Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem hedefiyle ortak çalışma yürüten Millet İttifakı cephesinde, şimdiden Ahmet Davutoğlu ile ilgili ilginç tartışmalar yapılıyor. Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusunda her kafadan bir sesin çıktığı Millet İttifakı’nda, son dakikada ‘Davutoğlu 6’lı masayı dağıtabilir’ endişesi yaşanıyor.
 - E-ticarete düzenleme
14 Nisan 2022 - 20:42

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: E-ticarete düzenleme geliyor

'Esnaf ve Sanatkarlar ile İftar Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, piyasadaki dengesizliklerin önüne geçecek yeni tedbirler alındığını belirterek, "İnternet üzerinden satış yapan elektronik ticaret platformların çeki düzen veriyor belirli sınırlamalar getiriyoruz” dedi.
 - Bunu TBMM'ye kim soktu?
14 Nisan 2022 - 20:34

Bakan Soylu’dan Semra Güzel tepkisi: Bunu kim TBMM’ye soktu?

Adıyaman’da öldürülen teröristin nişanlısı olduğu ortaya çıkan ve hakkında yakalama kararı bulunan HDP’li Semra Güzel ile ilgili Bakan Soylu’dan açıklama geldi. Terör ile bağlantısı olduğu fotoğraflar ile kanıtlanan Güzel’e ve partisi HDP’ye tepki gösteren Bakan Soylu, “Böyle bir kişiyi TBMM’ye sokma sorumluluğu kime aittir” ifadelerini kullandı.
Başa Dön Sona Git