Tgrt Haber
 - İstihdama ek destek
12 Nisan 2022 - 18:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine sonrası ulusa seslendi! İstihdama ek destek

Son dakika: Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Yaklaşık 1 saat 45 dakika süren kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan kameraların karşısına geçerek ulusa seslendi. Fahiş fiyata karşı yapılan denetimleri hatırlatarak, "Fiyatlardaki balon sönecek" ifadelerini kullanan Erdoğan, istihdamın arttırılmasına yönelik alınan yeni kararları duyurdu. Erdoğan, "Ek istihdam taahhüt eden firmaların işe alacakları her işçinin 3 veya 6 ay boyunca tüm ücretleri ve sosyal destek primlerini Çalışma Bakanlığı karşılayacak" dedi.
 - Yeni parti ile siyasete geri döndü
12 Nisan 2022 - 14:41

Siyaset sahnesine yeni bir parti çıkıyor: Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal 'Tek Parti' ile döndü

Siyaset sahnesine yeni bir sağ parti daha çıkıyor. Sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal, siyasete ‘Tek Parti’ ile döndü. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik ve siyasi duruma katkı sağlamak istediğini vurgulayan Özal, “Vicdanen rahatlamam lazım” dedi. İşte Özal’ın TGRT HABER'e özel açıklamaları…
 - 'İki belediye başkanın dengeni bozmuş'
12 Nisan 2022 - 14:38

Bakan Soylu’dan Kılıçdaroğlu’na ‘Göç İdaresi’ göndermesi: İki Belediye Başkanın dengeni bozmuş

CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu’nun Göç idaresi ile ilgili açıklamalarına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan cevap geldi. Soylu, 'Kılıçdaroğlu'nun dayanılmaz cehaleti' diyerek sorunun muhatabının göç idaresi olmadığını dile getirdi.
 - Muhalefete 'cumhurbaşkanı adayı' tepkisi
12 Nisan 2022 - 10:38

Bahçeli'den muhalefete 'cumhurbaşkanı adayı' çağrısı: Açıklayın da boyunuzun ölçüsünü görelim

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, cumhurbaşkanı adayını henüz açıklamayan muhalefeti sert sözlerle eleştirdi. Asıl adayın açıklanmayıp tavşan adayın öne sürülmesi planının zillet bir senaryo olduğunu söyleyen Devlet Bahçeli, "Bizim adayımız bellidir. Korkmayın, kaçak güreşmeyin. Siz de açıklayın adayınızı da boyunuzun ölçüsünü görelim" ifadelerini kullandı.
 - Ömür boyu nafaka tarih oluyor
12 Nisan 2022 - 00:17

Bakan Bozdağ’dan ömür boyu nafaka açıklaması: Adil değil

Adalet Bakanı Bozdağ katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömür boyu nafaka konusuyla ilgili de konuşan Bozdağ, bu durumun adil olmadığının altını çizerek, "Bakanlığımız bu sorunu görüyor, çalışmalarımız sürüyor. Çözüm için biraz zamana ihtiyaç olduğu anlaşılıyor. 180 bin boşanma var. Hükmedilen nafaka 30 bin" ifadelerini kullandı.
Politika - Politika
11 Nisan 2022 - 18:24

CHP’den Cumhurbaşkanı adaylığı ve Mansur Yavaş açıklaması

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ partisinin cumhurbaşkanı adaylığı için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı açıklamasının ardından CHP’den bir açıklama daha geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin adaylığı için ismin değil taşıdığı niteliğin çok önemli olduğunu dile getirdi.
 - İmamoğlu'na 250 bin TL'lik dava
11 Nisan 2022 - 16:30

Bakan Karaismailoğlu'dan Ekrem İmamoğlu'na 250 bin liralık tazminat davası

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul Havalimanı ile ilgili eleştirilerde bulunurken kişilik haklarına saldırıda bulunduğu nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
 - 'Siyasetin içinde değilim'
11 Nisan 2022 - 12:35

Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı için ismi geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan dikkat çeken bir hamle geldi. İYİ Parti lideri Meral Akşener'i ziyaret eden Yavaş, Ümit Özdağ'ın açıklamaları hakkında ilk kez konuşarak Cumhurbaşkanı adaylığı için kapıları kapattı.
Politika - Politika
10 Nisan 2022 - 20:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Başbakanı ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avusturya Başbakanı Karl Nehammer ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Türkiye-Avusturya ilişkilerini geliştirecek adımlar ve Rusya-Ukrayna savaşı dahil bölgesel konular ele alındı.
Politika - Politika
10 Nisan 2022 - 18:01

Millet İttifakı'nın adayı 'Haşim Kılıç olacak' iddialarına İYİ Parti'den cevap geldi

Millet İttifakı’nı oluşturan siyasi partililerin 2023 seçimlerince Cumhurbaşkanı adayı olarak eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’ı aday olarak göstereceği iddialarına İYİ Parti’den cevap geldi.
 - 'Mayınlar kasıtlı bırakılmış olabilir'
10 Nisan 2022 - 09:05

Bakan Akar’dan Karadeniz'deki mayınlar hakkında çarpıcı iddia: Kasıtlı bırakılmış olabilir

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Karadeniz'de başıboş halde bulunan mayınlar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mayınların kasıtlı olarak bırakıldığına dair şüphelerin olduğunu söyleyen Bakan Akar, "Belki NATO’ya ait mayın tarama gemilerinin Karadeniz’e girmesi için bir plan dahilinde de bu mayınlar bırakılmış olabilir" dedi.
Politika - Politika
10 Nisan 2022 - 00:45

Temel Karamollaoğlu ve Ekrem İmamoğlu iftarda buluştu

Saadet Partisi'nin Geleneksel İstanbul İftarı programı, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi. Temel Karamollaoğlu sadece kendileri için değil tüm insanlığın saadeti için çalıştıklarını söylerken, İBB Başkanı İmamoğlu ise "Türkiye güzel günlere kibirden, israftan ve ifrattan arınmış liderlerin öncülüğünde ulaşacak" ifadelerini kullandı.
Politika - Politika
09 Nisan 2022 - 21:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ürdün ziyareti ertelendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın Ürdün'e gerçekleştireceği ziyaret ertelendi. Ürdün Kralı 2'nci Abdullah'ın acil ameliyatı yüzünden programın değiştirildiği öğrenildi.
 - 'İnlerinde bulup başlarını eziyoruz'
09 Nisan 2022 - 20:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristleri inlerinde bulup başlarını eziyoruz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iftar için İstanbul'da güvenlik güçleri ile bir araya geldi. Terörle mücadeleyi hukuka uygun yürüttüklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, teröristlerin inlerine girip başlarını ezdiklerini söyledi. Polislere de çağrıda bulunan Erdoğan, "Haksız zan altında bırakılıyorsunuz, siz bunlara aldırmayın sadece vazifenize odaklanın" dedi.
 - Öğrenci akbiline zamda yeni umut
09 Nisan 2022 - 13:02

Son dakika! AK Parti'den öğrencilere iyi haber: Akbil zammının geri alınması için teklif verilecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ulaşıma yüzde 40 zam yaptı. Öğrencilerden zamma tepki geldi. AK Parti İBB Meclisi Grup Başkanvekili Tevfik Göksu ise Pazartesi günü zammın kaldırılmasını teklif vereceklerini açıkladı.
 - 1200 yıllık geçmişin izleri
08 Nisan 2022 - 15:31

Son dakika! İslam Medeniyetleri Müzesi açıldı

Son dakika haberi: Büyük Çamlıca Camisi Külliyesi'ndeki İslam Medeniyetleri Müzesi'nin açılışı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. İslam Medeniyetleri Müzesi, 1200 yıllık geçmişin izlerini taşıyan ve pek çoğu daha önce teşhir edilmemiş eşsiz eserleri barındırıyor.
Politika - Politika
08 Nisan 2022 - 14:40

39. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesajlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 39. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Pandemi nedeniyle 2 yıldır fuarın yapılmadığını söyleyen Erdoğan, "Ecdadın kalem kılıçtan keskindir sözü okuma ve yazmaya verdiği önemi işaret eder" ifadelerini kullandı
Politika - Politika
08 Nisan 2022 - 12:20

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Buça müzakereleri etkiledi

Rus askerlerinin Buça ve Borodyanka bölgelerinde sivilleri öldürdüğünün ortaya çıkmasının müzakereleri etkilediğini söyleyen Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Buça’da yaşananları 'insanlık dışı' ve 'kabul edilemez' olarak tanımladı.
Politika - Politika
08 Nisan 2022 - 10:49

İstanbul'da kritik zirve! Bakan Akar mevkidaşları ile bir araya geliyor

Türkiye, İtalya ve İngiltere savunma bakanları Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın ev sahipliğinde bugün İstanbul’da düzenlenecek olan üçlü toplantıda bir araya gelecek.
Politika - Politika
08 Nisan 2022 - 10:41

Azerbaycan milletvekilinden Erdoğan’a övgü dolu sözler: 10 milyon oy hazır

Azerbaycan Milletvekili Anar İskandarov, katıldığı bir televizyon programında ülkesini kast ederek "Eğer bize seçime katılın derlerse 10 milyon oy Erdoğan için hazır. Erdoğan bizim kahramanımızdır" dedi.
Başa Dön Sona Git