Tgrt Haber
10 May 2017 15:27

Bebeğinizin cildi için Mustela Hydra bebe nemlendirici

Bebeklerin hassas ciltlerini, daima temiz tutmak hem cildinin hassasiyetini korumanıza neden olacak ve hemde pişik vb durumları da ortadan kaldıracak.

Bebeğinizin cildi için Mustela Hydra bebe nemlendirici
bebek, cilt sağlığı

Pudra kullanımını son yıllarda doktorların, gözenekleri kapatıyor nedeni ile önermemesinden dolayı, anneler için en iyi temizleme ürünü olarak bebek yağları ilk sırada yer almış durumda. Tabii ki bebek yağlarının temizleme ve cildi koruma etkisi olduğu gibi, nemlendirme etkisi de bulunmaktadır. Ancak bu tamamı ile çok hassas ciltli ve sürekli cildi kuruyan bebeklerde geçerli olmamaktadır. Bu tür bebek ciltleri için, direk nemlendirici etkili bebe ürünlerini kullanmalısınız. Mustela kozmetik markasının, bebek bakım ürünleri arasında yer alan mustela hydra bebe nemlendirici bir çok annenin öncelikli tercihleri arasında yer alıyor.

Bebeğinize özel nemlendirici losyon

Ürünün koruma ve nemli bırakma etkisi bulunduğu için, bebeklerinizin gün boyu cildinin beslenmesini de sağlayacaktır. İçerisinde bulunan bitki özleri sayesinde, bebeğinizin cildi temiz, korumalı ve nemli olacaktır. Bu etki gün boyu sağlayan mustela hydra bebe nemlendirici için, www.dermokomzetika.com.tr mağazalarını ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Bu sayede cilt bakımında etkin olan ve etkisi ile kullanıcılarını memnun eden, kaliteli ve bitkisel bir bebe losyonu kullanmış olacaksınız. Popo kullanımı için de uygun olmasından dolayı, rahat bir şekilde altını değiştirdiğiniz zaman uygulayarak, bu kısımda oluşan hücre zararlarını da ortadan kaldırabilirsiniz.

Zengin içerikli bebe nemlendiricisi

Doğum sonrasında bebeğinizin kullanımına uygun olması ve hoş bir koku bırakmasından dolayı, daima kullanabilirsiniz. Özellikle hafif ve akıcı bir yapıya sahip olmasından dolayı, ciltte her hani bir kalıntı bırakmamaktadır. Nemlendirici etkisi içerisinde yer alan bitki özleri ise bu sırada, bebeğinizin hücrelerini zenginleştirmekle meşgul olacaktır. Günde iki kullanıma uygun olmasından dolayı, sabah ve akşam olmak üzere temiz cilde yayabilirsiniz.

Cilt bakımı için gerekli olan dermokozmetik kremler ile daha canlı ve sağlıklı bir cilde sahip olabileceksiniz. Bebekleriniz de uygulayacağınız bakımlar için de uygun ürünleri kullanmanız, genç bedeninin daha sağlıklı olmasını sağlayacaktır.

Kaynak: www.dermokozmetika.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...